1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. CHP heyeti Sarıkamış’ta
CHP heyeti Sarıkamış’ta

CHP heyeti Sarıkamış’ta

CHP İstanbul Milletvekili Aykut Erdoğdu, ”Kars, Sarıkamış CHP’nin kalesiydi. Şimdi yine o eski heyecanla Doğu’dan şahlanarak hepimiz, gönül birliğiyle, el birliğiyle CHP’yi iktidara taşıyacağız.

A+A-

CHP İstanbul Milletvekili Aykut Erdoğdu, 7 Haziran seçimlerinde Türkiye’nin demokratik ve özgürlükçü bir iktidara kavuşması gerektiğini söyledi.

Sarıkamış ilçesindeki CHP seçim bürosuna gelen CHP İstanbul Milletvekili Aykut Erdoğdu, Kars milletvekili adayları Zeki Naci Tarhan, Erkan Karagöz, Aysel Sadak İltaş, CHP İl Başkanı Özfer Koçak, İlçe Başkanı Bülent Artaç partililer ve vatandaşlarla bir süre sohbet etti. Daha sonra burada konuşan Erdoğdu, 7 Haziranda yapılacak genel seçimlerin ülke açısından bir dönüm noktası olacağını belirtti.

Cumhuriyet Halk Partisi olarak iktidara gelmek için bütün hazırlıkları tamamladıklarını ifade eden Erdoğdu, ”Değerli hemşerilerim sizlerin destekleriyle CHP bu seçimde iktidar olacak. 7 Haziran seçimlerinde Türkiye’nin demokratik ve özgürlükçü bir iktidara kavuşması gerekir. Bu anlamda bir zamanlar Kars, Sarıkamış CHP’nin kalesiydi. Şimdi yine o eski heyecanla Doğu’dan şahlanarak hepimiz gönül birliğiyle, el birliğiyle CHP’yi iktidara taşıyacağız. Oylarımıza sahip çıkalım, Kars’tan üç vekil meclise gönderelim. Hepinize teşekkür ediyor saygılarımı sunuyorum ”diye konuştu.

CHP Kars Milletvekili Adayı Zeki Naci Tarhan’da, Sarıkamışlıların bu seçimde CHP’ye destek vermesini beklediklerini belirterek,‘’ Değerli hemşerilerim, ben ilkokulu  Kazım Karabekir ilkokulunda okudum ondan sonra Kars’a gittim. Bizim bu memlekete karşı sorumluluklarımız var. Yaşanacak bir Türkiye için gelin destek verin hep beraber iktidara yürüyelim. Türkiye’nin, Kars’ın önünü açalım ”dedi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.