1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Burulday TESK Yönetim Kurulunda
Burulday TESK Yönetim Kurulunda

Burulday TESK Yönetim Kurulunda

Başkan Burulday TESK Yönetim Kurulunda...

A+A-

Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu üyelerinden Abdullah Sevinç’in hayatını kaybetmesi üzerine yedek üyelerden Kars Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Adem Burulday, Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu Yönetim Kurulu’na getirildi.

(TESK) Genel Kurulu’nda yer alan Kars Esnaf ve Sanatkarlar Odası Birliği, bu sayede Kars’ın ve bölge esnafının sorunlarını kurula taşıma ve aktarma noktasında da büyük fırsat yakaladı. Kars Esnaf ve Sanatkarlar Odası Birliği’nde gerçekleştirilen basın toplantısıyla duyurulan başarı, Kars esnafının yaşadığı sorunlara da umut oldu.

Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu Yönetim Kurulu Üyesi, Kars Esnaf Sanatkarlar Odası Birliği Başkanı Adem Burulday öncülüğünde düzenlenen basın toplantısına, oda başkanları ve birlik üyeleri katıldı.

Toplantıda başarının Kars’ın başarısı olduğunu söyleyen Burulday, “Sizlerin sayesinde Kars esnaf odalar birliği olarak Türkiye Esnaf Sanatkarlar konfederasyonu yönetim kuruluna getirildi. Bu Kars’ın başarısıdır, bu sizlerin başarısıdır, bu Karsta ki esnafların başarısıdır. İnşallah Ankara’da Kars’ın sesi olacağız. Ankara’da Kars’ın esnafının sorunlarını dile getireceğiz. Sadece Kars’ın değil doğu bölgesinin sorunlarını Ankara’ya taşıyacağız. Çünkü Doğu’da iki kişi şuanda yönetimde, bir kişi de denetimde.” dedi.

‘Ben öncelikle oda başkanlarıma, üyelerimize herkes çok çok teşekkür ediyorum.’ diyen Burulday, “Kars ilki yaşıyor, çünkü Kars Esnaf Sanatkârlar konfederasyonun yönetimine girdi. Bu benim başarım değil. Bu sizlerin başarısıdır. Tabi ki oralarda hizmet vermek oralarda çalışmak, buraların sorunlarını oralara götürmek çok önemli şeylerdir. İnşallah iyi şeyler yapacağız. Kars doğunun son ili. Esnafı sıkıntıda ve bu esnaflarımızın sorunlarını konfederasyon TESK genel başkanımız bende Bendevi Palandöken ve yönetimle beraber bakanlıklara, başbakanlıklara taşıyacağımızdan emin olun. Sizlerin sorunları, üyelerinizin sorunları hep dostça algılanacak bundan sonra.” İfadelerini kullandı.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.