1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Beyribey, Arpaçay ve köylerini ziyaret etti
Beyribey, Arpaçay ve köylerini ziyaret etti

Beyribey, Arpaçay ve köylerini ziyaret etti

AK Parti Kars Milletvekili Adayı Yusuf Selahattin Beyribey seçim çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

A+A-

İl Yönetimi ve Arpaçay ilçe yönetimi ile beraber Arpaçay ilçesinin Kardeştepe, Dağ, Bozyiğit, Taşköprü, Melik, Taşbaşı ve Gönülalan Köylerini ziyaret eden Milletvekili Adayı Selahattin Beyribey, “Halkın yoğun ilgisinden dolayı tüm hemşehrilerimize teşekkür ederiz.” dedi.

Beyribey, kırsal alanlarda sürdürdükleri seçim çalışmalarında büyük bir ilgiyle karşılaştıklarını da ifade ederek, “Halkımız AK Parti’nin hizmetlerinden memnunlar ve bunu da ziyaretlerimizde bizlere gösteriyorlar. AK Parti de bu teveccühe hizmetlerle karşılık veriyor. her şeyin en iyisine layık olan vatandaşlarımıza en iyi hizmeti sunmak için yeniden adayız ve inşallah meclise gittiğimizde bu hizmetlerimizi aralıksız sürdüreceğiz.” dedi.

AK PARTİ’DEN ESNAF ZİYARETİ

AK Parti Kars Milletvekili Adayları Mehmet Uçum, Yusuf Selahattin Beyribey ve Ensar Erdoğdu, Kars İl merkezinde esnafları ziyaret ederek seçim çalışmalarını sürdürdü.

Esnaf ziyaretine; AK Parti İl Başkanı Ali Şakir Yurdakoş, Merkez İlçe Başkanı Yusuf Kaya, İl Yönetiminden Şener Günerhan, Nihat Nebioğlu, Mustafa Akçay, Ahmet Tüzen, Aziz Çalımlıgil, Hakan Ocak ve İl Gençlik Kolları da eşlik etti.

Kazımpaşa, Halitpaşa ve Faikbey Caddelerinde esnafla görüşme yapan Milletvekili adayları ve İl Yönetimi esnafların gösterdiği ilgi ve alakadan dolayı teşekkür ettiler. 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.