1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Başkan Toptaş’tan açıklama
Başkan Toptaş’tan açıklama

Başkan Toptaş’tan açıklama

BELEDİYE BAŞKANI MUHAMMET TOPTAŞ: AKYAKA YENİDEN İMAR EDİLİYOR...

A+A-

Kafkas Haber Ajansı (KHA) Kurucusu Bedir Altunok’un, “Vah Akyakam Vah” yazısı üzerine Kars Akyaka Belediye Başkanı Muhammet Toptaş, ilçede yapılan çalışmalarla ilgili ajansımıza açıklama gönderdi.

Belediye Başkanı Muhammet Toptaş, yaptığı yazılı açıklamada, “İlçemiz belediyesi 1972 yılında kurulmuş olup aradan geçen 44 yıl zarfında ancak 2015 yılında kanalizasyon altyapısı tamamlanarak bitirilmiştir.” dedi.

Başkan Toptaş, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

“2016 yılı sonbahar itibariyle yoğun girişimlerimiz neticesinde sayın bakanımız Ahmet Arslan ve milletvekilimiz sayın Selahattin Beyribey’in destekleriyle ilçemiz Latif Aküzüm Caddesi, Cumhuriyet Caddesi ve Medet Alibeyoğlu caddeleri ile ilçemizin diğer cadde ve sokakları sıcak asfalt yapılıyor. İstasyon mahallesinde elektrik ve telefon hatları yeraltına alınıyor, hava ve mevsim şartları elverdiği takdirde yılsonuna kadar yeraltı işlerini tamamen bitirmeyi hedefliyoruz.

Hükümetimizin ve sayın bakanımız Ahmet Arslan’ın büyük destek ve yardımları ile ve bizlerin yoğun girişimleriyle ilçemiz tarihinde bir ilk olarak cadde ve sokaklarımızın yaklaşık 8.000 m2 lik bir kısmı sıcak asfalt yapılması için ihalesi yapıldı. Şuan yüklenici firma tarafından yapımına başlanmış bulunmaktadır. Ancak ihale süreci ile bürokratik engeller sebebi ile biraz geç başladığından şuan itibariyle yaklaşık 500 m2 lik demiryolu geçidi ile karayolu geçidi arası sıcak asfalt kısmı bitirilmiş olup hava şartları elverdiği takdirde yüklenici müteahhidimiz ile beraber kar yağan kadar çalışmayı hedeflemekteyiz.

Tabi bu arada yol yapımından dolayı vatandaşlarımız tarafından özellikle yağmur yağdığında doğal olarak tepkiler almaktayız. Bundan dolayı tüm vatandaşlarımızdan ve ilçe sakinlerimizden özür dileriz. İnşallah 2017 yılı içerisinde ilçemizin cadde ve sokaklarının yüzde 90’lık kısmının sıcak asfaltı bitirilecek. Bittikten sonra yapılanların ne kadar yerinde ve kıymetli olduğunu herkes takdir edecektir. İnşallah vatandaşlarımıza şimdiye kadar sunulmayın hizmetlerin tümünü imkânlarımızın elverdiği ölçüde sunmaya çalışacağız.

Çünkü bizim halkımız her şeyin en iyisine layıktır, bizlerde onlara layık olmak için gece gündüz çalışacağız.

Tüm halkımıza sevgi ve saygılarımı sunarak nice nice Ak günler ve yıllar dilerim.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.