1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Arpaçay yolunda kaza: 3 yaralı
Arpaçay yolunda kaza: 3 yaralı

Arpaçay yolunda kaza: 3 yaralı

Kars’ın Arpaçay yolunda meydana gelen trafik kazasında bir otomobilin şarampole yuvarlanması sonucu 3 kişi yaralandı. Yaralılar kaza yerine giden sağlık görevlilerince Harakani Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

A+A-

Edinilen bilgilere göre kaza dün öğlen saatlerinde Arpaçay-Kars karayolu Çamçavuş kavşağı civarında meydana geldi. Arpaçay’dan Kars’a gelen bir otomobil Çamçavuş kavşağına yaklaştığı sırada yoldan kaynaklanan sıkıntı nedeniyle sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesiyle şarampole yuvarlandı. Kazada araçta bulunan 3 kişi yaralandı. Yaralılara ilk müdahale yoldan geçen diğer sürücüler ve vatandaşlar tarafından yapıldı. Çevredekilerin kazayı bildirmesinin ardından 112 sağlık görevlileri olay yerine intikal ederek ilk müdahaleyi olay yerinde yaptı. Vücutlarının çeşitli yerlerinden yaralanan 3 kişi ambulanslarla Harakani devlet Hastanesi’ne gönderildi.

Yıllardır yapımı süren Arpaçay yolu bundan önce de bir çok trafik kazasına tanıklık etti. Kazaların büyük ekseriyetle sebebi ise yollardaki bozukluklardan kaynaklandı. Ölümlü kazalarında yaşandığı yolda dünkü trafik kazası da henüz yapılmayan Çamçavuş kavşağına yakın bir yerde meydana geldi. Arpaçay’dan Kars’a gelirken bu bölgede asfalttan sonra stebilize yola giriyorsunuz. Ardından eski asfalta çıkıyorsunuz ve özelliklede ağır vasıta araçların geçmesiyle meydana gelen bozulmalarla karşılaşıyorsunuz. İşte tam burada yaşanan aksaklık eğer önlem alınmaz ise daha birçok trafik kazasına davetiye çıkarması ne yazık ki kaçınılmaz olacak.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.