1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Aras Ailesi'nden İkinci Okul
Aras Ailesinden İkinci Okul

Aras Ailesi'nden İkinci Okul

Aras Ailesi'nden bir Okul da Kağızman’a...

A+A-

Merhum Celal Aras’ın babası Latif Aras, Annesi İzzet Aras ve kardeşi Canpolat Aras, Selim’e yaptıracakları 8 derslikli Anadolu Lisesi’nin temelinin atılmasının ardından bu kez de Kağızman’a yaptıracakları ilköğretim okulunun ön protokolünü imzaladılar.

Vali Ahmet Kara, Latif Aras, İzzet Aras ve Canpolat Aras’ın katıldığı protokol töreninde Kağızman Kaymakamı Şuayip Gürsoy, Milli Eğitim Müdürü Recap Aktaş, Selim Belediye Başkanı Muhittin Yücel’de ve Aras Ailesin diğer bireyleri de hazır bulundular.

 

ARAS AİLESİ, SELİM BELEDİYESİ’NE KÜTÜPHANE VE GENÇLİK MERKEZİ YAPTIRCAK

 

Aras ailesi tarafından Kağızman’da yaptırılacak okulun ön protokolünün imzalanmasının ardından açıklama yapan Selim Belediye Başkanı Muhittin Yücel, Canpolat Aras’ın Belediyeye Kütüphane ve gençlik merkezi yaptıracağının müjdesini verdi.

 

Yücel, “Belediyemize ait şuan inşaat halinde bir arsamız var. Belediye olarak yaptıracak maddi gücümüz yok. İlçemizin kütüphane ve gençlik merkezine ihtiyacı vardı. Ben ilçemizde ki bu eksikliği Sayın Can Polat Aras’a ilettim ve kendileri bu isteğimizi memnuniyetle karşılayarak kabul ettiler. Burada ki protokolün ardından belediyemize geçerek anlaşma imzalayacağız ve gençlik merkezi ve kütüphanemizin adını da Can Polat Aras koyacağız.” dedi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.