1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Aktif Eğitimciler İftarda
Aktif Eğitimciler İftarda

Aktif Eğitimciler İftarda

Aktif Eğitimciler Sendikası, Kars Temsilciliği tarafından organize edilen iftar programında eğitimciler bir araya geldi.

A+A-

Aktif Eğitimciler Sendikası Kars İl Temsilciliğinin organize ettiği ve sendika üye olan kişilerin aileleri ile birlikte katıldığı iftar yemeği dualarla başladı. İkram Yemek Salonunda gerçekleşen iftar yemeği sonrası konuşma yapan Aktif Eğitimciler Sendikası Kars Temsilcisi Seyit Uraçin, Ramazan’ın manevi ikliminde dostlarla buluşmanın sevincini yaşadıklarını söyledi.

11 ayın sultanı Ramazan ayının tüm Müslümanlar ve içinde eğitimciler için hayırlara vesile olmasını dileyen Uraçin, “Ramazan ayına kavuşmanın ve onu idrak ede bilmenin sevincini yaşıyoruz. Bu zaman diliminin tüm insanlığa ve eğitimcilere hayırlı olmasını diliyorum. Başı rahmet , ortası mağfiret, sonu cehennemden azad olan, on bir ayın sultanı bu ayda birlik ve beraberliğimizin katlanarak devam etmesini yüce Allah’tan niyaz ederim. Bugün burada gerçekleştirdiğimiz birlik ve beraberliğimizin her daim devam etmesi, İslam coğrafyasında akan gözyaşlarının durması, bu kutlu zaman vesilesiyle toplumda barış ve huzurun tesis edilmesi dileğiyle sendikamızın düzenlemiş olduğu iftar programımıza katılarak bizleri şereflendiren siz değerleri üyelerimize ve ailelerine çok teşekkür eder saygılar sunarım.”dedi.

Aktif Eğitim Sen Kars İl Temsilcisi Uraçin, Ramazanın sevgi, barış, kardeşlik ve sevmek demek olduğunu, haksızlıklar karşısında susmamak gerektiğini ülkemizin ve milletimizin barış ve huzuru için dua edilmesi gerektiğini sözlerine ekleyerek konuşmasını tamamladı.

Program içilen çaylar ve eğitimci Ahmet Koç’un yaptığı dua ile sona erdi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.