1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. AK Parti Adayları Protokol İle Bayramlaştı
AK Parti Adayları Protokol İle Bayramlaştı

AK Parti Adayları Protokol İle Bayramlaştı

AK Parti Adayları, Protokol Temsilcileri İle Bayramlaştı...

A+A-

Ak Parti Kars Milletvekili adayları Ahmet Arslan, Selahattin Beyribey ve Suat Ögel, İl Başkanı Adem Çalkın ile birlikte, başta Vali Günay Özdemir olmak üzere bazı daire müdürlerini ve STK temsilcilerini ziyaret ederek geçmiş Kurban bayramlarını kutladı.

Ak Parti adayları ilk olarak Kars Valisi Günay Özdemir’i makamında ziyaret ederek geçmiş bayramlarını kutladı. Adaylar daha sonra Kars Belediye Başkanı Murtaza Karaçanta’yı da makamında ziyaret ederek geçmiş kurban bayramlarını kutladı. Ziyaret sırasında Başkan Karaçanta, 1 Kasım’da yapılacak olan seçimlerde Ak Parti adaylarına başarılar diledi.

Dokuz günlük bayram tatili nedeniyle mesainin başladığı Pazartesi gününe bir çok bayramlaşma ziyareti gerçekleştiren Ak Parti Kars Milletvekili adayları Ahmet Arslan, Selahattin Beyribey ve Suat Ögel ve İl Başkanı Adem Çalkın, daha sonra Kars Cumhuriyet Başsavcısı Serdar Durmuş ve Emniyet Müdürü Faruk Karaduman’ı a makamlarında ziyaret ederek bayramlaştılar.

Ak Parti adayları daha sonra sırasıyla, Kars Ardahan Baro Başkanı Av. İbrahim Baştimar, İl Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Dr. Hüseyin Düzgün, DSİ Bölge Müdürü Nesip Özden ve Karayolları 18. Bölge Müdürü Turan Yılmaz’ı da ziyaret ederek bayramlaştılar.

Ziyaretler sırasında Ak Partili adayları İl Başkan Yardımcısı Yusuf Durmuş, partinin tanıtım ve medya başkanı Şener Günerhan ve bazı partilerde eşlik ettiler.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.