1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. AK Gençlik Vefa İftarında Buluştu
AK Gençlik Vefa İftarında Buluştu

AK Gençlik Vefa İftarında Buluştu

AK Parti Kars İl Gençlik Kolları Vefa programında bir araya geldi.

A+A-

Ferhat VARGÜN

Vefa İftarına Ak Parti Genel Merkez Dış İlişkilerden Sorumlu Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcısı İskender Karakaya, MKYK Üyesi Onur Alp Başayar, Gençlik Kolları Başkanı Emin Haliloğlu, önceki dönemlerde görev yapan İl ve İlçe Gençlik Kolları Başkanları, önceki dönemlerde görev yapan İl ve İlçe Yönetim Kurulu Üyeli, İl Gençlik Kolları Yönetimi, üniversite yönetimi ve ilçe yönetim kurulu üyeleri katıldı.

İftarda konuşan Gençlik Kolları Başkanı Emin Haliloğlu "Bizi bu mübarek günde yalnız bırakmayıp geldiğiniz için hepinize teşekkür ediyorum. 81 ilde düzenlenen Vefa iftarlarının birliğimizin ve beraberliğimizin önemli bir göstergesidir AK Parti Ahde Vefayı bilen bir partidir buna bugün hepimiz bir kez daha şahitlik ediyoruz." dedi

Başkan Haliloğlu sözlerine şu şekilde devam etti; "Çok şükür AK Parti kendi kadrolarını kendi kuran bir parti haline geldi özellikle anayasa değişikliğinde seçilme yaşını 18'e indirerek çok iyi bir şekilde göstermiştir, bu sayede gençlerin önü siyasette özellikle AK Parti kadroları içerisinde gençlerin önü çok açılmıştır, gençler artık ülke siyasetinde süper güç rolü oynayacaktır."

Dış İlişkilerden SoruMlu Genel Başkan Yardımcısı İskender Karakaya ise "İftara katılan herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın da söylediği gibi artık gençler yedek kulübesinde değil ilk onbir de yer alacak. Kendi gençlik kollarını amele niyetine kullanmayan tek parti AK partidir. AK Parti gençler geleceğimizdir anlayışıyla hareket eden bir partidir, biz gençlik kollarındasınız diye sadece bayrak asmakla, broşür dağıtmakla tabiri caizse amelelik yapmakla mükellef değilsiniz eğer siyasi bir hareketin içerisinde yer alıyorsanız siyaset yapmakla mükellefsiniz çünkü bu ülkenin belediye başkanları, milletvekilleri, bakanları, hatta Cumhurbaşkanları bugünün gençleri arasında çıkacaktır. Gençliğe herşeyden çok değer veren Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a sizlerin adına bir kez daha teşekkür ediyorum." diye konuştu.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.