Sen – Sor Mühendislik ve Danışmanlık Hizmetleri Kars'ta faaliyete başlayacak

Sen – Sor Mühendislik ve Danışmanlık Hizmetleri şirketi ilimizde faaliyete başlayacak.

Elektrik ve Elektronik Mühendisi Uğur Aydın tarafından hizmete açılacak olan  Sen – Sor Mühendislik ve Danışmanlık Hizmetleri şirketi ; radar, elektrik motorları, iletişim sistemleri, navigasyon sistemleri, elektrik üretim ekipmanı gibi elektrikli ekipmanların tasarımından, otomasyon sitelerine, güneş enerjisinden elektrik üretimine, işin tasarımı, proje, üretim ve test aşamalarına kadar her alanda hizmet verecek.

29 Ocak 2022 Cumartesi Saat : 13:00’de Kars Merkez Ortakapı Mahallesi Şehit Yusufbey Caddesi No : 91 Kat : 2 Daire 10’da (Dominos Pizza üzerinde) hizmete açılacak olan Sen – Sor Mühendislik ve Danışmanlık Hizmetleri, çeşitli inovasyon projeleri ile de Kars halkının karşısına çıkacak.

Kars halkına ücretsiz danışmanlık hizmeti sunacağını açıklayan tecrübeli Elektrik ve Elektronik Mühendisi Uğur Aydın ; “Bütün halkımız açılışımıza davetlidir, Elektrik ve Elektronik üzerine Kars halkına ücretsiz danışmanlık hizmeti vermeyi de buradan taahhüt ediyorum. Enerji artık bizim milli meselemizdir, önümüzdeki günlerde yine basınımız aracılığı ile de önemli projeleri muhterem Kars halkıyla paylaşacağım” dedi.

Uğur AYDIN hakkında :

1987 yılında Kars’ta doğdu, Kars Endüstri Mesleki Eğitim Lisesi Elektrik Bölümü’nden mezun oldu.

Kafkas Üniversitesi Kars Meslek Yüksek Okulu Elektrik Bölümü’nü daha sonra ise İstanbul Kadir Has Üniversitesi Elektrik Elektronik Mühendisliği Fakültesi’ni bölüm 3. olarak tamamladı.

Uzun yıllardan beri Kars ve İstanbul’da alanında uzaman ve öncü firmalar ile Elektrik ve Elektronik üzerine çalışmalar yapmaktadır.

Elektrik ve Elektronik Mühendisi

Uğur AYDIN İletişim : 0 537 200 67 11