Kılıç, “Bin tane parti de kurulsa fark etmez”

Tarım Orman ve Köy İşleri Komisyon Başkanı AK Parti Kars Milletvekili Prof. Dr. Yunus Kılıç, partisinin düzenlediği danışma meclisi toplantısında yaptığı konuşmada, kurulan yeni partilere dikkat çekti.

Toplumun AK Parti’den umudunu kesmediğine vurgu yapan Kılıç, bin tane siyasi parti çıksa bile kendilerini ilgilendirmediğini söyledi.

Toplumun kedilerine olan güvenin istikrarlı bir şekilde devam etmesinin önemine değinen  Kılıç, “Tabi Türkiye’de yeni yeni siyasi oluşumlar var. Ama emin olun bu ülkede her gün bir parti kuruluyor olsa bile, oradan buradan bizim içimizden, onun dışından birleri tarafından kurulsa bile hiç fark etmiyor. Toplum bir gün bizden umudunu keserse bin tane siyasi parti çıksın bizi ilgilendirmez. Çünkü toplum AK Parti’ye olan umudunu attırarak devam ettiriyor. Hem ülkemize yaptığımız hizmetlerden dolayı arttırıyor hem de dünyada ülkemizi onuruna ve inancına yakışır bir şekilde temsil eden bir liderimiz olduğu için bize olan güvenini devam ettiriyor. İşte bu toplum halen Recep Tayyip Erdoğan’a eskisinden daha fazla inanıyor ve O’na güveniyor. O’nun bu topluma vaat ettiklerini, O’nun ekibinin yani sizlerin bu topluma her şeyi verebileceğine inandığı için güveni devam ettiriyor. Bu çok önemlidir. Bizler halkın bu güvenini kaybettiğimiz gün, layığı ile yapmadığımız gün halkımız da ‘falan gelmiş filan gitmiş’ diye bakmaz. Tabiri caizse toplum beni istemedikten sonra artık orada durmamızın anlamı da kalmaz. Her siyasinin de bunu kendi nezdinde düşünmesi lazımdır. Yarın Selim, Kağızman başka birini istiyorsa, yarın Sarıkamış’ın niyeti başka şekilde değişirse, başkasının kim olduğu önemli olmaz. Diğer ilçelerimiz de fikrini değiştiriyorsa o zaman kimin olduğu çok önemli olmaz. Önemli olan halkımızın bizi isteyip istemediği önemlidir. Yani toplum bizi halen istiyor. Rabbim bize güç verdiği sürece hizmet etmeye devam edeceğiz. Çünkü siyaseti ayakta tutan bu duruştur.”dedi.