İYİ Parti Adayı Settar Kaya, Gazeteciler Cemiyetini ziyaret etti

​​​​​​​İYİ Parti Kars Belediye Başkan Adayı Settar Kaya, Kars Kuzey Doğu Gazeteciler Cemiyeti (KKDGC) Başkanlığını ziyaret etti.

Cem DAŞDELEN

İYİ Parti Kars Belediye Başkan Adayı Settar Kaya, İYİ Parti Kars İl Başkanı Yüksel Akbaba ve heyetini ziyarette Kars Kuzey Doğu Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ercüment Daşdelen ve Cemiyet Üyesi Cem Daşdelen karşıladı.

Seçim çalışmaları hakkında Başkan Daşdelen’e bilgiler veren İYİ Parti Kars Belediye Başkan Adayı Settar Kaya, Kars’ın geri kalmışlık, belediye yönetimi ve hizmetleri açısından son derece şanssız bir 20 yıl geçirdiğini söyledi.

“Doğduğumdan beri yaşadığım, asla terk etmediğim, sevgisini yüreğimde bir sevda gibi taşıdığım Kars’a belediye başkanı olarak hizmet etmek amacıyla aday oldum” diyen Kaya, şöyle konuştu: “Son yıllarda yerel yönetimlerin yetkilerinin artırılması ve belediyelere daha fazla alanda hizmet verme imkânının sağlanması, bu görevi daha anlamlı ve önemli bir hale getirmiştir. Kars’ı tekrar fabrika ayarlarına geri döndürmek için, Kars denince akla Cumhuriyetin aydınlık yüzünün gelmesi için biz bu seçimleri önemsiyoruz. İstiyorum ki; Kars, temiz, güvenli, yaşanılabilir, kalkınmış bir kent olmalı. Bunu gerçekleştirmek için mucize yada kahramana ihtiyacımız yok. Bunu hep birlikte başarabiliriz. Karslılar tüm Türkiye’de kültür seviyesi yüksek, görgülü, aydın, sorumluluk sahibi, vatansever ve kentlerine olan sevdaları ile bilinirler. Fakat ne olduysa bizlere son yıllarda tepkisiz, nemelazımcı bir toplum olduk. Daha da üzücüsü son yıllarda Kars belediyesi çağdaş yönetim anlayışıyla yönetilen bir kamu kurumu değil. Bu Kars’a da, Karslılara da saygısızlıktır. Bu durum kabul edilemez. Bu olumsuz algıyı ortadan kaldırmak için hepimize görev düşüyor. Onun için İYİ Parti Belediyeciliği Kars’a iyi gelecektir.”

Kars Kuzey Doğu Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ercüment Daşdelen de ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Settar Kaya’ya seçim çalışmalarında başarılar diledi.