Genel Başkan Erdoğan Yıldırım, depremzedelere yardım seferberliği başlattı

Ankara'da bulunan Kars Ardahan Iğdır Dernekler Federasyonu (KAIFED) deprem bölgelerine gönderilmek üzere yardım seferberliği başlattı.

KAIFED üyeleri ayrıca Kızılay’a kan bağışında bulundu.

Merkez üssü Kahramanmaraş olan, 10 ilde hissedilen 7.7 ve 7.6 şiddetindeki depremlerin yaralarını sarmak için kamu kurum ve kuruluşları ile Sivil Toplum Kuruluşları tüm imkânlarını seferber ediyor.

Ankara’da bulunan Kars Ardahan Iğdır Dernekler Federasyonu da Genel Başkan Dr. Erdoğan Yıldırım’ın öncülüğünde deprem bölgelerine gönderilmek üzere yardım kampanyası başlattı.

Temin edilen yardım malzemeleri KAIFED Genel Merkezinde toplanarak tırlar ile deprem bölgelerine ulaştırılacak.

Kars Ardahan Iğdır Dernekler Federasyonu Genel Başkanı Dr. Erdoğan Yıldırım, “Çok büyük bir felaketle karşı karşıyayız. Depremde yaşamını yitiren vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet yaralılarımıza da acil şifalar diliyoruz. Bu büyük ve bir o kadar üzücü afette dayanışma ve yardımlaşmanın ne denli önemli ve kıymetli olduğunu en iyi bilen toplumlardan biri olduğumuz için KAIFED olarak her türlü desteklerimizle mağdur olan vatandaşlarımızın yanında olduğumuzu beyan ederiz. Yardımsever milletimizin duyarlı girişimleri yaraları sarmakta en insani davranış olacaktır. Vefalı halkımızın yardımlarının deprem bölgesine ulaştırılması için hizmette olduğumuzu bildiririz. Deprem bölgelerinde enkaz altında kalan vatandaşlarımızın sağlıklı şekilde kurtarılmaları ise en büyük arzumuzdur. Depremde vefat edenlere Allahtan rahmet yaralılara acil şifalar dileriz. Tekrar milletimizin başı sağ olsun. Ülkemize ve milletimize geçmiş olsun” dedi.

Yardım kampanyasına destek vermek isteyen vatandaşların, Aydınlık Evler Mahallesi Altınpark Caddesi No 27/1 Altındağ  adresine ulaştırmaları istendi.