Dünya Yatırım Karsta

Dünya Proje ve Yatırım Danışmanlığı Kars'taki iş dünyasının rehberi olacak.

Tarım, hayvancılık, sanayi, turizm ve kobilerle ilgili proje üretim merkezi Dünya Proje ve Yatırım Danışmanlığı Kars'ta açıldı.

 

Koordinatörlüğünü Ercan Birdal'ın yaptığı Dünya Yatırım Danışmanlığı, kalkınmamızda da etkin rol oynayacak.

 

Kars'ta bir ilk olma özelliğini de taşıyan Dünya Yatırım Danışmanlığı Koordinatörü Ercan Birdal, proje ve yatırım danışmanlığı ile ilgili şunları söyledi :

 

“Kalkınma Ajansının-Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu-Avrupa Birliği - Birleşmiş Milletler-Ziraat Bankası (sıfır faizli) teşvik kredileri ve benzer kuruluşlarca sağlanan kaynaklarla gerçekleşecek her türlü yatırım ve işletme projeleri üretilmektedir.

 

Ankara’da dört uzman danışmanlık firmasıyla ortak çalışmak üzere, (gerektiğinde; Ankara Üniversitesi, Ortadoğu Teknik Üniversitesi ve Kars Kafkas Üniversitesinden teknik destek alınarak) faaliyetine başlayacaktır.

 

Bilindiği üzere:

 

I-2010 yılı başından itibaren kurulan, Kars-Ağrı-Iğdır ve Ardahan illerini kapsayan SERKA AJANSI (Serhat Kalkınma Ajansı) projeleri,

II-Kars Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurulu Projeleri,

III-Ağustos 2010 başından itibaren uygulanacak olan (0) sıfır faizli:

a-Süt sığırcılığı,

b-Damızlık etçi sığır,

c-Damızlık düve ve

d-Küçükbaş hayvan yetiştiriciliği

e-Kanatlı sektörüne ait Bio güvenlik işletmeciliği,

f-Arıcılık işletme konularında işletme-yatırım teşvik destek Projeleri

IV-Birleşmiş Milletler Teşkilatının önemli hibe destekli projeleri,

V-Avrupa Birliğince sağlanan Tarım, Hayvancılık, Turizm ve benzeri konulardaki ciddi hibe projeleri,

VI-DAP programında en az 50 adet kombine süt ve etçi büyükbaş hayvan yetiştiriciliğine verilen %40 hibe destekli projeleri,

 

Başarılı bir şekilde gerçekleşebilmesi için, konularında yetişmiş uzman kadroya ihtiyaç vardır. Biz bu alt yapıyı sağladık ve sürekli olarak da gelişmeye çalışacağız.

 

Değerli hemşerilerimizin (hiçbir ücrete tabi tutmadan Eylül 2010 ayı başından itibaren aşağıda gösterilen adreste bulunan firmamıza, Pazar günleri hariç diğer günler 09.00 /18.00 saatlerinde, önceden telefonla randevu alarak) görüşmek üzere memnuniyetle bekleriz."

 

Dünya Proje ve Yatırım Danışmanlığı

Davut Aksu Cad.No:109/3 KARS 

Gsm:0507 378 33 00 / 0506 543 75 48