1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Zübeyde Hanım İlkokulu Sene Sonu Gösterisi
Zübeyde Hanım İlkokulu Sene Sonu Gösterisi

Zübeyde Hanım İlkokulu Sene Sonu Gösterisi

Zübeyde Hanım İlkokulu Anasınıfı Sergisi Ve Sene Sonu Gösterileri

A+A-

Kars Merkez Zübeyde Hanım İlkokulu 26.05.2016 Perşembe Günü Halk Eğitim Merkezi ve ASO Müdürlüğü Toplantı Salonunda saat 13.15’te Anasınıfı sergisinin açılışı ile başladı, akabinde de sınıfların hazırladığı sene sonu gösterileri sergilendi.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasından sonra Okul Müdürü Koray SENGER açılış konuşması yaparak tüm konukları hoş geldiniz dedi. Okulda yıl boyunca yapılan etkinlik ve faaliyetlerin yer aldığı slayt gösterisinin ardından gösteriler başladı.

Anasınıfı “Palyaço” gösterisini; 1/A Sınıfı “Kafkas Gösterisini”, 1/B Sınıfı “Zeybek Gösterisini”; 2/A Sınıfı “Bim Bam Bom” adlı Müzikli oyunu; 2/B Sınıfı “Sev Kardeşim” adlı Müzikli oyununu;3/A Sınıfı “Çocuk Şarkılarından oluşan Koroyu”;3/B Sınıfı “Türkiye” adlı Müzikli oyunu; 4/A Sınıfı “Mavi Boncuk” adlı Müzikli oyun ile “Komedi Dans Gösterisini”; 4/B Sınıfı ise “Dilara” adlı Müzikli oyun ile “Ham Çökelek” şarkısı eşliğinde “Mersin yöresine ait halk oyunu gösterilerini” sergiledi.

Sene sonu gösterisine İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Osman URLUNÇ, ve Okul Müdürleri katıldı. Velilerinde yoğun ilgi ile izlediği gösteri Okul Müdürü Koray SENGER’in emeği geçen tüm öğretmenleri sahneye davet ederek teşekkür konuşmasıyla sona erdi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.