1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Yoksul Vatandaşlar Unutmadı
Yoksul Vatandaşlar Unutmadı

Yoksul Vatandaşlar Unutmadı

Arpaçay Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından ilçede bulunan fakir ve muhtaç durumdaki vatandaşlara gıda paketleri hazırlanarak dağıtıldı.

A+A-

Arpaçay Kaymakamlığı SYDV tarafından ihtiyaç sahibi vatandaşlara verilmek üzere pirinç, sıvı yağ, çay, şeker, makarna, hurma, şeker ve gıda maddeleri paketler halinde hazırlanarak ihtiyaç sahiplerine veridi.

Mübarek ayda ihtiyaç sahibi vatandaşları unutmadıklarını belirten Arpaçay Kaymakamı Faruk Erdem, “Ramazan ayının paylaşma ayı olması vesilesiyle bizler de devlet olarak elimizdeki imkanlar nispetinde ihtiyaç sahibi vatandaşlarımız için gıda maddesi paketleri hazırladık. Aldığımız ürünlerin kalitesinin evlerimizde tükettiğimiz ürünlerle aynı olmasına ve herkesin kullanabileceği ürünler olmasına dikkat ettik. Aksi durumda israfla karşılaşabiliyoruz ki bu da hiç arzu edilmeyen bir durum. Ramazan ayında yardımları muhtaç ailelere genelde nakit olarak vermeyi tercih ediyoruz ancak zaman zaman zorunluluktan dolayı ayni yardım yapmamız gerektiği için ayni yardım paketleri de hazırladık. Yardımların gerçek ihtiyaç sahiplerine ulaştırılması noktasında çok hassas hareket ediyoruz ve arkadaşlarımız canla başla çalışıyorlar” dedi.

Öte yandan Arpaçay’da SYDV tarafından ev yapımı ve onarımları ile ilgili çalışmaların da devam ettirildiğini ifade eden Kaymakam Erdem, emeği geçenlere teşekkür etti.

Arpaçay Kaymakamlığı’nca ramazan ayı süresince ihtiyaç sahibi vatandaşlara yardımların devam edeceği kaydedildi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.