1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Yıldız: Sözümün arkasındayım
Yıldız: Sözümün arkasındayım

Yıldız: Sözümün arkasındayım

Muharrem Yıldız: Sözümün arkasındayım

A+A-

Karsspor Kulüp Başkanı Muharrem Yıldız, Kurban bayramı vesilesiyle geldiği Kars’ta Karsspor tesislerini ziyaret ederek bütün Karslıların ve spor camiasının bayramlarını kutladı. Karsspor’un en iyi şekilde liglerde top koşturması için verdiği sözü tutacağını belirten Yıldız, var gücüyle takıma sahip çıkacaklarını kaydederek, “Sözümün arkasındayım” dedi.

Yıldız, “Yüce Rab’bimden niyazımız şudur ki; inşallah Kars’ta kardeşçe, barış içerisinde ebediyete kadar bir güzellik devam eder. Eskiden bizim ve sizin yetiştiğiniz dönemlerde el ele zümrelerin bir birini sevdiği, kucaklaştığı o bayramların tekrara gelmesi ve asırlara devam etmesiyle alakalı yüce rabbim inşallah Karslı hemşehrilerimize buna benzer kutlu bayramlar geçirmesini nasip eder.” dedi.

Karsspor’u daha iyi konumlara getirebilmek için görevinin başında olduğunu ifade eden Yıldız, “Bugünkü Karsspor’daki bayramlaşmamızın amacı şuydu; yeni başlayan sezona Karsspor’un yoluna tekrar devam ettiğini göstermektir. Sporcularımızı ve hocamızı transfer ettik. Karsspor taraftarlarıyla, Karsspor’u sevenlerle, eski başkanlarla birlikte Karsspor’u tekrar nasıl üst liglere taşırızı hayata geçiriyoruz. Karsspor’un geçmişten bu tarafa olan sorunlarının artık kangren haline geldiğinden yola çıkarak nasıl neşter vurarak çözüm üretebiliriz onu tartıştık, onu görüştük. İnşallah yine Karsspor, Başkanı Muharrem Yıldız olarak yoluna devam edecek. Hayal ettiğimiz, hedef koyduğumuz BAL ligi ve BAL liginden sonrası 3’ncü ve 2’nci lige çıkması için üzerimize düşen ne ise onu yerine getireceğiz.” diye konuştu.

Yıldız daha sonra şunları söyledi:

“Ben ilk geldiğimde söz vermiştim. Kars’taki bütün hemşehrilerimiz, seçilenler, atananlar bizi sahipsiz bıraksa bile, yalnız kalsam bile çoluğum, çocuğumun rızkını harcayarak Karsspor’u yalnız bırakmayacağım demiştim. Sözümün arkasındayım. Bu dönemde, bu sezonda Karspor ile Kars ile birlikteyim. Allah nasip edecek inşallah tekrar BAL ligine, oradan da hayal ettiğimiz, hedef koyduğumuz 3’ncü ve 2’nci ligde de yolumuza devam edeceğiz. Dışarıdan 10 sporcu, 8 sporcu da Kars’tan transfer ettik Karsspor’un transferleri tamamlandı. Şuan kadromuz tamam toplam 18 tane sporcu bulunuyor. Bunların 8 tanesi Karslı, 10 tane dışarıdan futbolcu alarak işte son 25 günde tesislerimizde iyi bir şekilde kamp yaparak  devam ediyor. günlük iki antrenman yaparak Şu anda hocalarımız nezaretinde takımımız hazır. Maçlar bildiğim kadar sahamız olmadığı için Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü’ne ait Halitpaşa Mahallesi’nde bulunan Sentetik Çim Sahada maçlarımızı oynayacağız. Yalnız sentetik saha bazı sıkıntılar var. Soyunma odaları, tuvalet yok, doğru dürüst bir tribün yok. Bu sıkıntıların giderileceği sözünü vermiştiler. Yetişir mi diye ümidimiz yok. Ama yetişir diye söz vermişler. İnşallah yetiştirmiş olurlar”

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.