1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Yıldırım Alkış görevine başladı
Yıldırım Alkış görevine başladı

Yıldırım Alkış görevine başladı

Kars İl Milli Eğitim Müdürü Yıldırım Alkış, Kars’taki görevine başladı.

A+A-

Serhat Şehrimiz Kars’ta görev yapmaktan büyük mutluluk duyuyorum, diyen Alkış, dedesinin de Kars’ta meftun bulunduğunu söyledi.

Göreve yeni başlayan Alkış, bir de mesaj yayımladı.

Kars İl Milli Eğitim Müdürü Yıldırım Alkış mesajında şu görüşlere yer verdi :

“02.02.2012 tarihi itibariyle büyük dedemin de meftun bulunduğu Serhat Şehrimiz Kars’ta İl Milli Eğitim Müdürü olarak göreve başlamış bulunmaktayım. Ne kadar ağır, ne kadar büyük, ne kadar sorumluluk isteyen bir görevi sırtlandığımın bilincindeyim. Ne var ki yükün büyüklüğü ve ağırlığı ölçüsünde hayırlı bir görev olduğunun da farkındayım.

Bu hayırlı görevi yerine getirirken her türlü ön yargıdan uzak, adalet ilkesine bağlı, hiç kimseyi ötelemeden ve ötekileştirmeden, bir kişinin dahi zayi edilmesine rıza göstermeden, sorumluluk alanımız içinde bulunan her bireyin birinci derecede önemli olduğu anlayışı ile görev yapma gayreti içinde olacağız.

Bakanlığımızın vizyon ve misyonuna uygun olarak eğitimi sadece derslerle ve sınıflarla sınırlandırmadan, hemen herkesi eğitim sürecine dâhil ederek, tüm insanların ve fikirlerin önemsendiği bir anlayışla, ekip ruhuyla hareket ederek, olabildiğince en geniş kesimin tasvibini alacak eğitim faaliyetleri içinde olmayı hedefliyoruz.

Tüm fikirlerden ve projelerden azami derecede istifade etmeye çalışılacak ve konunun uzmanlarınca uygulanabilir olanlar, imkânlar ölçüsünde peyder pey hayata geçirilecektir. Bu bağlamda tüm eğitim çalışanlarının, öğrenci, veli ve eğitim gönüllüsü duyarlı şahsiyetlerin desteklerine ihtiyacımız olacaktır.

Bu güne kadar Kars için ülkemiz için gayret eden, kafa yoran, eser bırakan şahsiyetleri hayırla yâd ediyoruz. Allah’tan hayırla yâd edilecek hizmetler yapmayı ümit ediyoruz.

Hedeflerimize ulaşmada medyanın çok önemli bir rolünün olduğunu, bu konuda desteklerini esirgemeyeceklerini umuyoruz.”

YILDIRIM ALKIŞ KİMDİR :

1963 yılında Kahramanmaraş’ın Göksün ilçesinde dünyaya geldi. 1980 yılında Kahramanmaraş İmam Hatip Lisesi’nden mezun oldu.

1984 yılında Selçuk Üniversitesi İlahiyat Fakültesi’nden mezuniyetinden sonra 1985-1992 yılları arası Adana Ceyhan’da Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmeni olarak görev yaptı.

1992-2005 yıllarında Kahramanmaraş Anadolu İmam Hatip Lisesinde öğretmenlik ve idarecilik görevlerinde bulundu.

2005-2007 yıllarında Kahramanmaraş-Türkoğlu Anadolu İmam-Hatip Lisesi’nde vekâleten müdürlük yaptı.

2007-2011 yıllarında Mersin Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürlüğü görevinde bulundu.

2011 Haziranında başladığı Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı görevini yürütmekte iken 02/02/2012 tarihinde Kars İl Milli Eğitim Müdürlüğü görevine atandı.

Evli, iki oğlu bir kızı vardır.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.