1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Yiğit, Akyaka’da seçim çalışması yaptı
Yiğit, Akyaka’da seçim çalışması yaptı

Yiğit, Akyaka’da seçim çalışması yaptı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kars Milletvekili Adayları Selami Yiğit, Aysel Boy ve Saffet Özdemir, İl Başkanı Özfer Koçak ve partililer ile birlikte, 1 Kasım’da yapılacak olan Milletvekilliği Genel Seçimleri için koordineli bir çalışma gerçekleştiriyor.

A+A-

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kars Milletvekili Adayı Selami Yiğit, seçim çalışmalarını il, ilçe ve köylerde aralıksız sürdürüyor.

Yiğit, CHP Kars İl Başkanı Özfer Koçak ve bazı partililerle birlikte dün de Akyaka’da seçim çalışmalarını yürüttü. İlçe halkını işyerlerinde de ziyaret eden Yiğit, CHP’nin 1 Kasım’dan sonra Hükümeti kuracağını belirterek destek istedi. Ziyaret sırasında projeleri de anlatan Yiğit’e yakın ilgi gösteren Akyakalılar, CHP Milletvekili Adayı Selami Yiğit’e destek vereceklerini belirterek, başarılar dilediler.

CHP Kars İl Başkanı Özfer Koçak ta, CHP’nin iktidar olması halinde Türkiye’yi çok güzel günlerin beklediğine dikkat çekerek: “Bu güzel günleri hep birlikte el birliği ile başara biliriz. Sizlerin desteği ile Kars’ta bu seçimi kazana biliriz. Sizlerin desteğini bekliyoruz. Kars ‘ı çok güzel projeler bekliyor” dedi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.