1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Yeni Yıl Tedbirleri Alındı
Yeni Yıl Tedbirleri Alındı

Yeni Yıl Tedbirleri Alındı

Kars Valisi Rahmi Doğan,  2018 yılına sayılı günler kala tedbirleri arttırdı.

A+A-

Vali Doğan, vatandaşlarımızın huzur ve güven içinde bir yılbaşı geçirebilmeleri için asayiş, trafik ve terör olayları yönünden gerekli tedbirlerin alındığını belirterek, tüm vatandaşlarımıza yeni yılın sağlık, mutluluk ve hayırlar getirmesi diliyorum, dedi.

Vali Doğan, yeni yıl mesajında ise şunları kaydetti :

Değerli Karslı Hemşehrilerim,

Sevinçleriyle, hüzünleriyle, gerek ülkemiz gerekse dünya için önemli gelişmelere sahne olan bir yılı daha geride bırakırken, iyilik ve güzellikler beklentisi ile yeni yılı karşılıyoruz. Yeni bir yıl; yenilenen, tazelenen ve güçlenen bir yaşam dönümü ve habercisidir.

İlimizin kalkınması ve gelişimi için belirlediğimiz hedeflere ulaşmak için yeni yılda da  kamu kurumları, özel sektör, sivil toplum örgütleri, kanaat önderleri ve tüm paydaşlarımızla birlikte her zaman olduğu gibi uyum, işbirliği ve koordinasyon içinde çalışmaya devam edeceğiz. Her şeyin en iyisine, en güzeline lâyık olan vatandaşlarımızın, Kars’ta yeni yıla huzur ve güven içerisinde girmesini sağlamak üzere, ilimiz mülki sınırları içinde gerekli önlem ve tedbirlerin alındığını belirtmek istiyorum.

Yeni yılda en çok ihtiyacımız olan şey, birlik ve beraberliğimizi pekiştirerek korumak, ilimizin her alanda gelişmesini sağlamak üzere herkesin üzerine düşen görevi en işi şekilde yapması, ülkemizin bölünmez bütünlüğünü ve bir tek vücut gibi kenetlenişimizi tüm dünyaya göstermektir.

Bu düşüncelerle; 2018 yılının ülkemize, milletimize, huzur, sağlık, mutluluk ve hayırlar getirmesini temenni eder, hizmet etmekten onur duyduğum saygıdeğer Karslı hemşerilerimin ve her kademedeki kamu görevlisi arkadaşlarımın yeni yılını en içten duygularımla kutlar, sevgi ve saygılarımı sunarım.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.