1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Yeni Eğitim-Öğretim Yılı Mesajı
Yeni Eğitim-Öğretim Yılı Mesajı

Yeni Eğitim-Öğretim Yılı Mesajı

AK Parti Kars Milletvekilleri Prof. Dr. Yunus Kılıç ile Ahmet Arslan, yeni eğitim-öğretim yılı başlaması münasebetiyle ortak mesaj yayımladılar.

A+A-

AK Parti Milletvekilleri Kılıç ile Arslan, yayımladıkları ortak mesajda; “2014-2015 eğitim-öğretim yılının başlaması münasebetiyle, saygıdeğer öğretmenlerimize, yüksek bir istikbale kanat açan sevgili öğrencilerimize, hiçbir fedakârlıktan kaçınmayan değerli velilere ve tüm emektar eğitim camiasına en kalbi sevgilerimizi, saygılarımızı ve tebriklerimizi iletiyoruz” dediler.

Milletvekilleri Prof. Dr. Yunus Kılıç ile Ahmet Arslan yayımladıkları ortak mesajda şu ifadelere yer verdiler:

“İlk insanla başlayan eğitim, bireysel ve toplumsal terakkinin olmazsa olmazıdır. Terakkinin önündeki engel olan cehaletin ve umutsuzluğun çaresi de eğitimdir. Evrensel bir eğitim anlayışının hedefinde iyi insan yetiştirmek vardır. Bunun için de beşeri sermayeye yatırımının ne denli önemli olduğu tartışılmaz bir gerçektir. Bu itibarla AK Parti hükümetleri olarak beşeri sermayeyi çok önemsedik. Bu alandaki yatırımlarımızı kararlılıkla sürdürüyoruz. Halkımızın takdirinden de güç alıyoruz. Bu gün artık eğitim yatırımları sayesinde insan kaynaklarının niteliği sürekli artan bir Türkiye var. Bu duygu ve düşüncelerle, yeni eğitim - öğretim yılının ilimize, ülkemize ve tüm eğitim camiasına hayırlı olmasını diliyor, sağlıklı, verimli ve başarılı geçmesini yürekten temenni ediyoruz. Tüm hemşerilerimize selam ve saygılar sunuyoruz.”

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.