1. HABERLER

  2. SİYASET

  3. Yaver Özcan'dan Teşekkür
Yaver Özcandan Teşekkür

Yaver Özcan'dan Teşekkür

Milliyetçi Hareket Partisi Kars İl Başkanı Yaver Özcan, kongre sonrası Kars halkına ve partililere teşekkür ederek önemli mesajlar verdi.

A+A-

2014 yılında yapılacak olan Yerel Seçimlere de vurgu yapan Başkan Özcan, kongre sonrası teşekkür mesajı yayımladı.

Yaver Özcan’ın teşekkür mesajı şöyle :

Aziz hemşerilerim;

Malumunuz üzere 19 Mayıs cumartesi günü Milliyetçi Hareket Partisi Kars il kongresi yapıldı, demokrasinin tüm kurallarının işlediği, milliyetçi ülkücü harekete yakışan, kardeşliğin ön plana çıktığı, şehrimizin kaderini yakından ilgilendiren il kongremizde, partililerimizin yakın alakası ve delegelerimizin teveccühü ile il başkanlığı görevi şahsıma tevdi edildi.

Yüce yaratanın bana ve beraber hizmet üreteceğimiz yönetim kurulu üyelerimize bahşettiği bu kutlu görevin, onurunun ve zorluğunun bilincindeyim.

Şehrimizin geleceğini hep birlikte inşa ederken, ruhumuzdaki peygamber ahlakı ve yedi bin yıllık millet geleneğinin yaşayan kültürü yol göstericimiz olacaktır.

Biz, siz değerli Karslı hemşerilerimizle kaliteli ve hizmete doymuş bir şehir arzularken, içimizdeki aşkın, her kese ve her yere yetecek kadar çok olduğunun bilinmesini gururla söylüyorum…

Aziz hemşerilerim;

Gök kubbeye yükselen her minare bizimdir, her çiftçinin tırpanındaki çelik, alnından damlayan ter bizim terimizdir. Sofralarda bereketin artması için hep birlikte dua edeceğiz, omuz omuza gönül gönüle yarınlara yürürken, birliğimize ve kardeşliğimize laf söyletmeyeceğiz.

Partimizin kapısı bütün şehre açıktır. Başımız ağrı dağı kadar dik, gönlümüz Çukurova kadar geniştir. Memleketimizin menfaati için, yeleleri kabarmış bir bozkurt gibi hareket edeceğiz, bedeli ne olursa olsun, Karsı sevmeye devam edeceğiz.

Milliyetçi hareketin değerli mensupları;

Bugün önümüzdeki ilk seçimler için bismillah dediğimiz gündür. Kongre salonunda yanan meşale hem ilimizde hemde ilçelerimizde belediyeleri alıncaya kadar sönmeyecektir. Bütün ruhumuzla, kudretimizle ve içimizdeki Kars aşkıyla meşalemiz yanmaya devam edecektir…

Aziz ülküdaşlarım;

İl başkanlığı seçiminde şahsıma ve yönetim kuruluna seçilen çalışma arkadaşlarıma gösterdiğiniz güvenden dolayı teşekkür ederim. İlçe başkanlarımıza teşekkür ederim, delegelerimize teşekkür ederim, parti genel merkezimizden gelerek kongremizi onurlandıran büyüklerimize teşekkür ederim.

Aziz dostlarım;

Ben ve arkadaşlarımın seçildiği bu kongre gerçekte Milliyetçi Hareket Partisinin başarısıdır. Hepinizin, hepimizin başarısıdır. Bu kongrenin kaybedeni yoktur. Bu kongrenin kazananı bütün ülküdaşlarımızdır… Tekrar tekrar teşekkür ederim.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.