1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Yatırımlar Devam Ediyor
Yatırımlar Devam Ediyor

Yatırımlar Devam Ediyor

AK Parti Milletvekilleri Ahmet Arslan ile Prof. Dr. Yunus Kılıç, hükümetin Kars’ta yatırımlarının hız kesmeden devam ettiğini, yapılan yatırımların tamamlanmasıyla birlikte Kars’ın her anlamda önünün açılarak hızla kalkınacağını belirttiler.

A+A-

Kars’ta bir çok projenin yanı sıra dünya projesi olan BTK Demiryolu hattının hız kesmeden davem etiğinini ifade eden AK Parti Milletvekilleri Ahmet Arslan ile Prof. Dr. Yunus Kılıç, Kars’ın kalkınıp gelişmesi için yoğun çaba sarf etiklerini kaydettiler.

AK Parti Milletvekilleri Ahmet Arslan ile Prof. Dr. Yunus Kılıç, Kars’ta yol, baraj, demiryolu, eğitim ve sağlık yatırımlarının devam ettiğini söylediler.

Milletvekilleri Arslan ile Prof. Dr. Kılıç, “Kars her anlamda değişecek. BTK demiryolu hattının tamamlanması, lojistik merkezin yapılmasıyla Kars göç alacak. Ve her kes Kars’a akın edecek. Buna paralel şuanda Kars-Çıldır, Kars-Ardahan, Kars-Erzurum arasında yol genişletme ve sıcak asfalt çalışmları yapılıyor. Devlet Hastanesi tamamlanmak üzere, Kars’ın giriş ve çıkışlarının asfaltı yapılıyor. Mihralibey Köprüsü tamamlandı bugün yarın hizmete açılacak. Kars Barajı yapılıyor. Kentsel Dönüşüm ve Kentsel Tasarım Projeleri devam ediyor. Sarıkamış Şehitlik Meydanı projesine başlandı. Biz Kars milletvekilleri olarak yapılan çalışmaların her aşamasını Ankara’da takip ediyoruz. Ve Kars’ın bütün projelerinin tek tek hayata geçirilmesi için yoğun çaba sarf ediyoruz. Vatandaşlarımızdan bizlere inanmalarını ve güvenmelerini istiyoruz. Biz onları mahçup etmeyeceğiz” dediler.

Öte yandan, Kars’ta merkezi hükmet tarafından yapımına başlanan BTK Demiryolu hattının birçok noktasında aynı anda çalışma yapılıyor. Yeni Devlet Hastanesi yapımının tamamlanmasına kısa süre kaldı. Kentsel Tasarım ve Kentsel Dönüşü Projeleri devam ediyor. GAMP İlköğretim Okulu’nun yapımı sürüyor. Kars-Ardahan, Kars-Çıldır, Kars-Erzurum arasında yol çalımaları hızla devam ediyor.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.