1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Yarışma Sonuçlandı
Yarışma Sonuçlandı

Yarışma Sonuçlandı

TNT Ekspres Türkiye ve Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği işbirliği ile bu yıl 4.'sü gerçekleştirilen "İşte Benim Öyküm" yarışması sonuçlandı.

A+A-

Türkiye'nin dört bir yanından ilköğretim öğrencilerin  katıldığı  "İşte Benim Öyküm" isimli öykü yarışmasında Kars Merkez Halitpaşa İlköğretim Okulu'ndan Yıldız Temel "Tatil Heyecanı" öyküsü ile birinci seçildi

 

TNT Ekspres Türkiye ve Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği işbirliği ile bu yıl 11. kez düzenlenen "TNT Ekspres Bilgi ve Kültür Taşıyor" kitap toplama kampanyası tüm hızıyla devam ederken, bu yıl dördüncüsü gerçekleştirilen "İşte Benim Öyküm" isimli öykü yarışmasında kazanan öğrenciler belli oldu. Finalistler İstanbul'da gerçekleşen törenle ödüllerini aldılar.

 

Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Başkanı Prof. Dr Aysel Çelikel ve TNT Ekspres Türkiye Genel Müdürü Turgut Yıldız'ın da hazır bulunduğu ödül töreninde, bu yıl 7-10 yaş grubunda Kars Merkez Halitpaşa İlköğretim Okulu'ndan Yıldız Temel "Tatil Heyecanı" öyküsü ile birinci oldu.

 

TNT Ekspres Türkiye Genel Müdürü Turgut Yıldız, ÇYDD Zeytinburnu Şubesi Müdürü Sema Murat, Psikolog İrem Akduman, Çocuk Kitapları Yazarı Gülsevin Kıral, Sabancı Üniversitesi Bireysel ve Akademik Gelişim Merkezi Yazma Becerileri Merkezi Destek Sorumlusu Gülayşe Koçak'ın jüri üyeliğini yaptığı "İşte Benim Öyküm" öykü yarışması 7-10 ve 11-14 yaş grupları olmak üzere iki ayrı kategoride yapıldı.

 

İlköğretim öğrencileri yarışma kapsamında okudukları bir kitaptan esinlenerek kendi öykülerini yazdıkları yarışmada bu yıl 7-10 yaş grubunda Kars Halitpaşa İlköğretim Okulu'ndan Yıldız Temel "Tatil Heyecanı" öyküsü ile birinci olurken, aynı grupta Urfa Çağdaş Yaşam Hasan Orhan İlköğretim Okulu öğrencisi Kadir Alan "Murat ile Nihat" öyküsü ile ikinci, Mardin Vatan İlköğretim Okulu öğrencisi Sıla Erdoğdu ise "Sıla'nın Günlüğü" öyküsü ile üçüncü oldu.

 

TNT Ekspres Türkiye tarafından ödüllendirilen tüm öğrencilere lise bitimine kadar eğitim bursu, birinci olan öğrencilerin okullarına da bilgisayar verildi. Ödül töreni için öğretmenleriyle birlikte İstanbul'a gelen öğrenciler, özel olarak hazırlanan İstanbul gezisinde de gönüllerince eğlendiler.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.