1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Yalnız Bırakmadılar
Yalnız Bırakmadılar

Yalnız Bırakmadılar

Kars Yetiştirme Yurdu Mezunları Derneği, Yetiştirme Yurdu ve Halime Arslan Yıldız Çocuk Yuvası Öğrencilerini Anneler Günü'nde yanlız bırakmadı...

A+A-

Kars Yetiştirme Yurdu Mezunları Derneği’nin “Anneler Günü” nedeniyle Devlet Su İşleri (DSİ) Sosyal Tesislerinde düzenlediği programa Yetiştirme Yurdu ve Halime Arslan Yıldız Çocuk Yuvası öğrencilerinden 100 kişi katıldı.

 

Kars Yetiştirme Yurdu Mezunları Derneği Başkanı Hüsnü Kemal Koç, dernek faaliyetleri hakkında bilgi vererek katılımcılara teşekkür etti.

 

Yemeğin organizatörü Alper Tunga Kılıç ise yaptığı konuşmasında, “Her zaman devletimiz ve milletimiz için hayırlı birer birey olmanın mücadelesini vermekteyiz.” dedi.

 

Yetiştirme Yurdundan 10 yıl önce mezun olduğunu ifade eden Kılıç, “Bugün burada bu atmosferi gördüğümüz için çok mutlu oluyoruz. Bütün amirin, memurun, işçisinin, işsizinin herkesin bizlerin kursağında eminim ki bir payı vardır. Yetiştirme Yurdundaki kardeşlerimize ağabeylik yapmak için Yetiştirme Yurdu Mezunları Derneğini kurduk” diye konuştu.

 

Sosyal Hizmetler İl Müdürü Doğan Gül de, Yetiştirme Yurdu Mezunları Derneğine her zaman maddi ve manevi desteği vermeye hazır olduklarını söyledi. 

 

Gül, şöyle konuştu:

 

“Çocuklarımızın bu mutlu ve mesut gününde onları yalnız bırakmayarak destek oldukları için mezun oldukları kurumu tekrar canlandırmak için onlarla bir araya gelmiş bulunuyorlar. Bizim kurumlarımızda yetişen gençlerimiz devletin bütün kademelerinde çok güzel yerlere gelmiş bulunmaktadırlar. Yetiştirme yurdundan mezun olmak farklı bir duygudur.”

 

Düzenlenen yemekte Yetiştirme Yurdu Mezunları Derneği tarafından yılın annesi seçilen Fikret Koç’a Sosyal Hizmetler Başmüfettişi Gürdal Gümüş tarafından plaket ve çiçek verildi.

 

Doğuş Pastaneleri Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Çakarız’ın sponsorluğu ile düzenlenen yemeğe, Sosyal Hizmetler İl Müdürü Doğan Gül, Yetiştirme Yurdu Müdürü Erol Batu, Sosyal Hizmetler Başmüfettişi Gürdal Gümüş, Yetiştirme Yurdu Mezunları derneği üyeleri ile eşleri, öğretmenler ve Yetiştirme Yurdu ve Halime Arslan Yıldız çocuk yuvası öğrencileri katıldı.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.