1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Yalnız Başkan
Yalnız Başkan

Yalnız Başkan

Kars Belediye Başkanı AKP’li Nevzat Bozkuş, kent genelinde temizlik kampanyası başlattı.

A+A-

Kars Belediyesi’nin AKP’li Meclis Üyeleri Başkan Bozkuş’un temizlik kampanyasına destek vermezken, Belediye Başkanı tek başına cadde süpürdü.

 

Süpürgeyle çöpleri süpüren Başkan Bozkuş, herkesin çöp toplama saatlerine riayet etmelerini isteyerek, bir kentin temiz kalabilmesi için herkese görev düştüğünü belirtti.

 

Her konuda olduğu gibi temizlik kampanyasında da Belediye Başkanını yalnız bırakan encümenler çöp toplamaya gelmezken, Belediye Başkanı Nevzat Bozkuş, çöp toplama işini eski belediye yönetiminin idarecilerine yaptırdı.

 

Eski belediye yönetiminin idarecileri, Belediye Başkanın bütün pis işleri kendilerine yaptırdığını iddia ederek ; “Biz Naif Alibeyoğlu döneminde gece gündüz demeden Kars için çalıştığımız için belirli bir mevkilere geldik. Bozkuş yönetiminin gelmesiyle bizi ; çöp, itfaiye, mezarlık gibi bölümlere verdiler. Biz buralarda hizmet etmekten asla çekinmiyoruz. Biz Kars’ın ve Karslının çöpünü gururla temizleriz, kanalizasyonunu şevkle çekeriz ; ama burada bir yıldırma politikası ve kasıt vardır. Belediye Başkanından ricamız; eski yönetimin idarecisi olduğumuz için bizi lütfen ama lütfen bizleri potansiyel suçlu görmesin.” dediler.

 

cop1.jpg

 

cop2.jpg

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.