1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Voleybol Müsabakaları Sone Erdi
Voleybol Müsabakaları Sone Erdi

Voleybol Müsabakaları Sone Erdi

Kars Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Voleybol İl Temsilciliği 2015-2016 faaliyet programında yer alan Kulüpler Küçük ve Yıldız Kızlar, Küçük ve Yıldız Erkekler Voleybol İl Birinciliği müsabakaları sona erdi.

A+A-

2015-2016 sezonu Voleybol İl Temsilciliği faaliyet programında yer alan ve Kars Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen Kars Kulüpler Voleybol İl Birinciliği müsabakaları 16 spor kulübün katılımı ile Merkez Kapalı Spor Salonu’nda oynanan final müsabakalarının ardından sona erdi.

Müsabakalar sonunda dereceye giren takımlara ise kupa ve başarı belgeleri İl Müdürü Gürsel Polat tarafından verldi.

Kars’ta düzenlenen voleybol müsabakalarında, Küçük Erkeklerde, 36 Kars 1’nci, Serhat Karsspor 2’nci, Küçük Kızlarda, Gençlik Spor 1’nci, 36 Kars 2’nci ve Serhat Karsspor 3’ncü oldu.

Yıldız Erkeklerde, 36 Kars 1’nci, Sarıkamış Alpspor 2’nci, Serhat Karsspor 3’ncü olurken, Yıldız Kızlarda, 36 Kars 1’nci, Gençlikspor 2’nci ve Gençlik Merkezi 3’ncü olarak kupa ve sertifikalarını aldılar.

Konuyla ilgili açıklama yapan Kars Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Gürsel Polat, 2015-2016 yılı faaliyet programında yer alan voleybol karşılaşmalarının çekişmeli geçtiğini söyledi.

Polat, “2015 yılı Voleybol il temsilciliğimizin faaliyet programında yer alan, küçük yıldızlar kız, erkek takımları, il birinciliği müsabakalarını yaptık. Her katagoride 4 takım deplasmanlı liglere katılacak takımları belirledik. Kars’ı il dışında temsil edecek küçük kızlar, yıldız kızlar, yıldız erkekler, küçük erkekler katare ilimizi müsabakalarda temsil etmeye göndereceğiz” dedi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.