1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Vekillerin Kutlu Doğum Mesajı
Vekillerin Kutlu Doğum Mesajı

Vekillerin Kutlu Doğum Mesajı

AK Parti Kars Milletvekili Prof. Dr. Yunus Kılıç ve Ahmet Arslan, Kutlu Doğum Haftası nedeniyle artık bir mesaj yayımladılar.

A+A-

Mesaj şöyle: Yeryüzü bir mescit, Mekke bir mihrab, Medine bir minber; Ebedi Saadetin müjdecisi olan Peygamber Efendimiz (SAV), bütün ehli imana imam, bütün insanlara hatip, bütün enbiyaya reis, bütün evliyaya seyittir. Getirdiği İlahi fermanla gönüllere ışık saçan hidayet güneşi, insanlığın en mükemmel rehberi olan Resul-i Ekrem Efendimizin (ASM) yeryüzüne teşrifleri elbette en büyük müjde ve en büyük hadisedir.

İki cihanın güneşi ve âlemlere rahmet olarak gönderilen Peygamber Efendimizi (SAV) anmanın asıl gayesi, O’nun cihanşümul olan nübüvvet ve risaletini, yüksek ahlakını anlamak ve sünnetine uyma azmini tazelemektir.

Ülkemizin dört bir tarafında olduğu gibi Serhat şehrimiz Kars’ta da kutlu doğum münasebetiyle tertip edilen etkinlikler, Sevgili Peygamberimiz Hazreti Muhammed’in (SAV) getirdiği kudsi mesajın hatırlanmasına, bütün hayatında gösterdiği hoşgörü, sevgi, birlik, beraberlik ve güzel ahlak’ın içimizde daha da kökleşmesine ve güçlenmesine vesile olacaktır.

Milletimize, İslâm âlemine ve bütün insanlığa hayırlar getirmesi, birlik ve beraberliğimizi daha da pekiştirmesi, akan kan ve gözyaşlarının dinmesine vesile olması dileğiyle, Kutlu Doğum Haftasını can-ı gönülden tebrik ediyoruz.”

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.