1. HABERLER

  2. SİYASET

  3. Vekillerden Açıklama
Vekillerden Açıklama

Vekillerden Açıklama

“Tarım Reformunda Kars Kapsam Dışı” başlıklı haberimize Milletvekillerinden açıklama geldi. Vekiller Ankara'da Tarım Reformu Genel Müdürü ile görüştü...

A+A-

 Ak Parti Kars Milletvekilleri Mahmut Esat Güven ve Zeki Karabayır, www.gazetekars.com’da flaş haber olarak yayımlanan “ Tarım Reformunda Kars Kapsam Dışı” başlıklı haber ile ilgili olarak, Ankara’da Tarım Reformu Genel Müdürü Hacı Duluklu ile görüştüklerini söyleyerek, Kars’ın Arpaçay ve Susuz ilçesinin Tarım Reformu kapsamına alındığını söyledi.

           

Hüryurt Gazetesi’ni telefonla arayan Milletvekili Mahmut Esat Güven, Zeki Karabayır ile birlikte haberi görür görmez Tarım Reformu Genel Müdürü Hacı Duluklu’yu makamında ziyaret ettikerini belirterek şunları söyledi :

 

“ Arpaçay ve Selim ilçelerimizde 20 bin hektardan fazla arazide toplulaştırma ve tarla içi geliştirme hizmetleri devam ediyor. Hedefimiz tarım reformunu 2011’de tamamlamaktır. Tarım Reformu Kararı Bakanlar Kurulu aracılığı ile çıkmaktadır, Kars ilimiz önceki dönemlerde reform kapsamına alındığı için, bu kararda yer almamıştır.”

Önceki ve Sonraki Haberler