1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Vekiller sel bölgesinde
Vekiller sel bölgesinde

Vekiller sel bölgesinde

Vekillerin Selim Ziyareti...

A+A-

Kars’ın Selim İlçe Kaymakamı Erdinç Dolu, Kars Milletvekilleri Ahmet Arslan ve Prof. Dr. Yunus Kılıç, Bölükbaş, Çıplaklı ve Gürbüzler köylerinde selden dolayı meydana gelen zararları yerinde görüp tespit etmek ve geçmiş olsun dileklerinde bulunmak amacıyla, vatandaşlarla bir araya geldiler.

Ziyarete; Milletvekilleri Ahmet Arslan, Prof. Dr. Yunus Kılıç, Kaymakam Erdinç Dolu, İlçe Belediye Başkanı Coşkun Altun, Köylere Hizmet Götürme Birliği (KHGB) Müdürü Kurban Emir, SYDV Müdürü Fikret Çelik ve il daire amirleri katıldılar.

Söz konusu ziyarette köylü vatandaşlarla yakından ilgilenen vekilleri; selden dolayı meydana gelen zararın en kısa zamanda giderileceğini, devlet olarak her zaman vatandaşın yanında olduklarını belirttiler. Vekiller ayrıca, vatandaşın mağduriyetinin en kısa zaman da giderilmesi için konuyu yakından takip edeceklerini, herhangi bir can kaybının yaşanmamasının tek teselli kaynağı olduğunu belirtip, böyle bir doğal afetin bir daha yaşanmaması temennisinde bulunduktan sonra köyden ayrıldılar.

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.