1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Vatan Partisi 2 bin kişinin elini sıktı
Vatan Partisi 2 bin kişinin elini sıktı

Vatan Partisi 2 bin kişinin elini sıktı

Vatan Partisi 1 Mayıs’ta 2 bin kişinin elini sıktı...

A+A-

Vatan Partisi Kars il teşkilatı 1 Mayıs İşçi Bayramı’nda Kars’ın bacasız fabrikası sanayi sitesindeydi. Milletvekili adayları Celal tok ve Tahsin Ölçer ile birlikte sanayi sitesini dolaşan il yönetimi çalışanların bayramını kutlayıp sorunlarını dinlediler.

Yaklaşık 2 bin çalışanın elini sıkıp yanağını öpen Vatan Partisi Milletvekili adayları sanayi çalışanlarının övgülerine mazhar oldular. Böyle anlamlı bir günde kendilerini ziyaret eden Vatan Partilileri kutlayan sanayi çalışanları, “Bizlere ilk ziyareti böyle anlamlı bir günde yapan tek parti sizsiniz” dediler. Fabrikası, üretimi olmayan Kars’ın alın terinin torna tezgahlarına düşen tek yerin sanayi sitesi olduğunu söyleyen sanayi çalışanları, “Çok zor durumdayız, bittik kimse SSK, Bağkur ödeyemiyor. Evimize götürdüğümüz ekmek sayısı bile düştü. Bizi bu zulümden kurtaracak tek partisiniz. Bakın daha kapımızı hiçbir parti çalmadan siz çaldınız, siz geldiniz, AKP’den hesap soracak tek parti de sizsiniz. Bu yüzden size güveniyoruz, zaten Memleketi bu hale mevcut bu dört parti getirdi” dediler.

Vatan Partisi Kars Milletvekili adaylarından 1. sıra adayı Celal Tok da, “Her gününüzü bayrama çevirecek gücümüz, yeteneğimiz ve birikimimiz var. Biz bu ülkenin nerede ne kaynağı var biliyoruz. İthalatı yasaklayacağız. Üretime geçeceğiz yeniden fabrika bacalarımız tütecek, yeniden çarklarımız dönecek. Çarşılarımız, pazarlarımız derlenecek, köylümüz yeniden toprağıyla barışacak. Halkımızı bölücülerin, yiyicilerin, haramilerin elinden kurtaracağız” dedi ve şu sözü verdi: “Bağımsızlığımızı, hürriyetimizi, emeğimizi yeniden inşa edeceğiz ve zirveye çekeceğiz.” Sanayide esnaflarından bazıları da “Bu kez, kendi sınıfımıza, bağımsızlığı, Hürriyet, birliği ve dirliği önümüze koyan Vatan Partisi’ne destek vereceğiz”

1 Mayıs İşçi Bayramı’nda 2 bin çalışanın elini sıkan Vatan Partisi bu anlamlı ve özel günde binlerce kişiye ulaşmış oldu.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.