1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Vali Özdemir'den Karssspor'a Destek
Vali Özdemirden Karssspora Destek

Vali Özdemir'den Karssspor'a Destek

Karsspor yeni yönetimi Vali Özdemir’i ziyaret etti...

A+A-

Bilindiği üzere Karsspor yeni başkanlığına seçilen Muharrem Yıldız ve yönetim kurulu üyeleri Kars Valisi Günay Özdemir’i makamında ziyaret ederek önümüzdeki günlerde Karsspor kulübünün yapacağı faaliyetler konusunda bilgi sundular. Vali Özdemir de Karsspor’a başarı dileklerinde bulundu.

Karsspor Yönetim kurulu üyesi Yıldıray Eyüp Özdemir’den alınan bilgilere göre: Karsspor yönetim kurulu kararı ile Karsspor tesislerinin onarın ve tadilatına karar verildi ve yeni sezona yetiştirilmek üzere çalışmalara başlandı.

Karsspor yeni sezonda oynatacağı futbolcuların seçimi ve kamp için Ankara Kızılcıhamam’da bir otel kamp yeri olarak belirlendi ve Karsspor altyapısından da olmak üzere

31 futbolcu davet edildi. Muharem Yıldız başkanlığında BAL Ligi teknik sorumlusu Soner Büyükergün çalışmalarına başladı. Yönetim olarak yapılan görüşmeler doğrultusunda ihtiyaç olan futbolcularla karşılıklı anlaşılması durumunda bu futbolcularla kampta sözleşmeleri yapılacak.

Karsspor kulup müdürlüğüne Karslı eski futbolculardan Yener Oralı getirildi.

Karsspor’un, 3 Eylül 2014 tarihinde oynayacağı Türkiye Kupası maçı olan Arhavispor - Karsspor maçı hazırlığı hızlı bir şekilde sürüyor.

Türkiye Futbol Federasyonu tarafından çekilen Lig Fikstrü kuraları sonucunda ilk maçı da deplasman da Bayburt Belediyespor’la oynayacak. Bu maç için de tüm Karsspor taraftarı davet edildi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.