1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Vali Özdemir öğrencilerin bayramını kutladı
Vali Özdemir öğrencilerin bayramını kutladı

Vali Özdemir öğrencilerin bayramını kutladı

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle Kars Valisi Günay Özdemir Mehmet Akif Ersoy ve Aydın Tanrıverdi İlkokullarında eğitim-öğretim gören birinci sınıf öğrencilerini ziyaret ederek bayramlarını kutladı.

A+A-

Vali Günay Özdemir, İl Milli Eğitim Müdürü Gökhan Altun ve Milli Eğitim Şube Müdürü Ali Beyazoğlu ile birlikte iki okulu dolaşarak öğrencilerle sohbet etti. Vali Özdemir sınıflarda öğrencilere 23 Nisanla ilgili sorular sordu. Öğrenciler ise 23 Nisan’da okuyacakları şiirleri ilk önce Vali Özdemir’e okudular. Ardından da Vali Özdemir ve Milli Eğitim Müdürü Altun çocuklara çikolata hediye ettiler.

Aydın Tanrıverdi İlkokulunda öğrenciler tarafından tahtaya yazılan “Hoş Geldiniz Sayın Valimiz” önünde de Vali Özdemir ve öğrenciler hatıra fotoğrafı çektirdiler.

Okulları dolaşan Vali Günay Özdemir, okul çevresinde kendisini bekleyen mahalle sakinleri ile bir süre sohbet ederek okullardan memnun olup olmadıklarını ve kendisinden herhangi bir taleplerinin olup olmadığını sordu.

Vali Günay Özdemir, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı törenleri ile 24 Nisan Cuma günü okulların tatil olup olmadığı yönündeki sorular üzerine, “23 Nisan ulusal egemenlik başta çocuklarımıza ve ailelerine, Kars’ımıza, ülkemize hayırlı uğrulu olmasını diliyorum. Amacımız Kars’ta eğitim-öğretim anlamında, fiziki anlamda da belli bir kaliteyi sağlamaktır. Bu konuda özellikle “Huzurlu Okul Huzurlu Toplum” projesi de biz çocuklarımızı gelecek günlere çok daha iyi yetiştirmeyi düşünüyoruz. Bu da karsın eğitim seviyesinin yükselmesine sebep olacak. Bundan dolayı da biz 1920 yılında Atamızın göstermiş olduğu geleceğin çocuklara emanet edileceği bilinciyle hareket ediyoruz. Bütün yatırım, bütün çalışmamızı çocuklarımızın üzerine yapıyoruz. Ailelerimizin de bu konuda çok hassas olduğunu biliyorum. Çünkü hepimiz birer baba-anneyiz, dedeyiz-nineyiz onun için çocuklarımız, torunlarımız bizim için çok önemli. Onlara ne yapsak azdır diyorum” dedi.

Vali Özdemir yarın kutlanacak olan 23 Nisan törenlerinin hava muhalefeti kötü olursa İsmail Aytemiz Spor Salonuna yapılabileceğini belirterek, “Ama büyük ihtimalle hava karlı gözüküyor. Halen daha Kars’a yaz gelmedi. Herhalde Kars’a yaz gelmesi için 12 ay daha bekleyeceğiz gibi gözüküyor” diye konuştu.

Vali Özdemir ayrıca, 24 Nisan Cuma günü okulların tatil olmadığını söyledi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.