1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Vali KARSESOB’u Ziyaret Etti
Vali KARSESOB’u Ziyaret Etti

Vali KARSESOB’u Ziyaret Etti

Kars Valisi Ahmet Kara, Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanlığı’nı (KARSESOB) ziyaret etti.

A+A-

KARSESOB Başkanı Adem Burulday, Kars’ın kalkınması ve gelişmesi için yönetim kurulu üyeleriyle birlikte gece gündüz çalışacaklarını söyledi.

 

Kars Valisi Ahmet Kara ile makamında bir süre sohbet eden Başkan Adem Burulday, Vali Kara’nın odayı ziyaret etmesinden mutluluk duyduklarını ifade etti.

 

KARSESOB Başkanı Adem Burulday Vali Ahmet Kara’ya esnafların içinde bulunduğu sıkıntıları anlattı. Çalışmaları hakkında Vali Kara’yı bilgilendiren Burulday; “Kars esnafına hizmet etmek için göreve talip olduk. İlimizde esnaflarımızın sorunlarını biliyoruz. İçlerinden geldiğim içim konulara vakıfım. Kars’ın gelişmesi ve kalkınması, için çalışmalar yapacağız. Projelerimiz var bunları hayata geçirdiğimizde esnaflarımız rahata kavuşacaktır” dedi.

 

BEN DE YARDIMCI OLACAĞIM

 

KARSESOB’u ziyaret eden Vali Ahmet Kara, ilin gelişmesi, ekonomisinin düzelmesi için valilik olarak destek olacaklarını vurguladı.

 

Vali Ahmet Kara, geçen hafta İl Koordinasyon Kurulu toplantısında gündeme taşıdığı, ‘esnafların yatırımcı firmalara karşı yüksek fiyat verdikleri’ ve bundan dolayı yatırımcı kurum ve firmaların ürünlerini il dışından aldıklarını’ Oda Başkanı Adem Burulday’a hatırlattı.

 

Vali Ahmet Kara; “Kars’ta bu yıl çok yatırım var. Ama bu insanlar, Kars esnafının fiyatları iki kat hatta beş kat fazla söylediklerini ileri sürüyorlar. Siz oda olarak esnaflarımız ile görüşün bu sıcak para Kars’ta kalsın, dışarı çıkmasın, bende bu konuda sizlere yardımcı olacağım” diye konuştu.

 

Vali Ahmet Kara’nın KARSESOB ziyareti yaklaşık 1 saat sürdü. Sıcak ortamda geçen ziyarette Kars konuşuldu.

 

Vali Ahmet Kara, daha sonra KARSESOB’dan ayrıldı. Vali Kara’ya Oda Başkanı Adem Burulday ve yönetim kurulu üyeleri kapıya kadar eşlik etti.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.