1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Vali Halefoğlu Köyü’nde
Vali Halefoğlu Köyü’nde

Vali Halefoğlu Köyü’nde

Vali Ahmet Kara Halefoğlu Köyü’nde

A+A-

Vali Ahmet Kara, Özel İdare Genel Sekreteri Ali Salgar ile birlikte Halefoğlu köyüne giderek yapılan çalışmaları yerinde gördü.

           

Muhtar Resul Oğul ve köylüler tarafından kurban kesilerek karşılanan Vali Kara'ya sularının akmadığından şikayetçi olan, hastalarının tedavilerini yaptıramadıklarını anlatan vatandaşlar sorunlarının biran evvel giderilmesi gerektiğini söylediler.

 

Vali Ahmet Kara ise, köyün bütün sorunlarını bildiğini belirterek "Sağlık ocağı ve doktor sıkıntınızı, ve suyumuzdan tam verim alınmadığını biliyorum. Yolunuz ise yapılıyor. Yani köyünüzle ilgileniyoruz merak etmeyin. Birazcık sabredin bakalım. Bu aksaklıkları çözmek bizlere düşer" şeklinde konuştu.

 

Daha sonra köyde vatandaşlarla sohbet eden Vali Kara, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ali Salgar'dan çalışmalar hakkında bilgiler aldı. Öğrencilerin basketbol sahası istediklerini öğrenen Kara, köye kısa sürede basketbol sahası yapılacağı sözünü de verdi. Merkez Halefoğlu Köyünde incelemelerini tamamlayan Vali Kara ve beraberindekiler il merkezine döndüler.

Önceki ve Sonraki Haberler