1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Vali Doğan İmam Hatip Lisesi'nde
Vali Doğan İmam Hatip Lisesi'nde

Vali Doğan İmam Hatip Lisesi'nde

​​​​​​​Kars Valisi Rahmi Doğan, belirli periyotlarla devam ettirdiği okul ziyaretleri kapsamında bugün de Kars Anadolu İmam Hatip Lisesi’ne bir ziyaret gerçekleştirdi.

A+A-

İl Milli Eğitim Müdürlüğü yetkilileri ve okul yöneticileri tarafından karşılanan Kars Valisi Rahmi Doğan, ilk olarak Kur’an-ı Kerim okuma sınıfını ziyaret etti. Öğrencilerin ders işleyişini bir süre takip eden Vali Doğan, daha sonra öğrencilerle bir süre sohbet etti. 

Sınıfları ziyaretinde Arapça dil sınıfı oluşturmak isteyen bir öğretmenin isteğini geri çevirmeyen Vali Doğan, sınıf oluşturulması için ilgililere talimat verdi. Vali Doğan, ayrıca okula fizik, kimya ve biyoloji derslerinin işlenebileceği bir laboratuvar kurulması için de talimatı vererek gereken her türlü desteği vereceğini belirtti. Diğer sınıfları da tek tek gezerek öğrenciler ile sohbet eden Vali Doğan, daha sonra öğretmen ve yöneticilerle bir toplantı düzenledi.

Toplantıda öğretmenlere gelecek nesillerin yetiştiricileri oldukları için büyük sorumlulukları bulunduklarını hatırlatarak onlardan sadece ders konularını öğretmemelerini,  ülke ve dünya gündeminin de içinde bulunduğu güncel konuların öğrencilere anlatılarak bilinçli bir birey olarak yetiştirmelerini istedi. 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.