1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Vali Doğan boksörleri kabul etti
Vali Doğan boksörleri kabul etti

Vali Doğan boksörleri kabul etti

Vali Doğan, Dünya Şampiyonu boksörleri makamında kabul etti...

A+A-

Rusya’da düzenlenen Dünya Gençler Boks Şampiyonası’na katılan başarılı sporcuları Vali Rahmi Doğan makamında kabul edilerek, çeşitli hediyeler verdi. Eline boks eldiveni geçiren Vali Rahmi Doğan, milli boksörlerle bir de hatıra fotoğrafı çektirdi.

Rusya'nın Saint Petersburg kentinde organize edilen Dünya Gençler Boks Şampiyonası'nda 64 kiloda altın madalya kazanan Tuğrulhan Erdemir ile şampiyonada üçüncü olan Necat Ekinci ve Murat Adın Gençlik ve Spor Hizmetleri İl Müdürü Gürsel Polat TFF Temsilcisi Metin Rıza Akıl, Milli Eğitim Müdürü Gökhan Altun, Antrenör Kıvanç Buru’dan oluşan heyeti Vali Doğan makamında kabul etti.

Dünya Şampiyonu Tuğrulhan Erdemir’in İmam Hatip Lisesi öğrencisi olduğunu öğrenen Doğan, kendisinin de imam hatip mezunu olduğunu söyledi.

Doğan, “Tabi şehrimizin şartlarının ağır olması sebebiyle kışın bu tür sporlar için mekanlarımız var. Tüm sporcularımıza, diğer branşlardaki sporculara devlet olarak valilik olarak elimizden genel ne tür destek varsa onların hepsini sağlayacağız. Çünkü bunlar bu şehre, bu memlekete hizmet ediyorlar. Bu bayrağı Dünya’da dalgalandırıyorlar. Dolayısıyla onlara her zaman destek olacağız” dedi.

Dünya şampiyonasına 10 sporcu ile katılan Milli Takımı’ın 3 sporcusunun Karslı olmasının ayrı bir gurur olduğunu ifade eden Vali Rahmi Doğan, “10 kişilik Milli takımda 3 tanesinin Karslı olması, bir dünya şampiyonu, bir üçüncümüzün olması bizi hayli sevindirdi. Arkadaşları tebrik ediyorum. Tüm Karslılar adına tebrik ediyorum. Memleketimiz adına tebrik ediyorum. Bundan sonraki yapacakları çalışmalarda her zaman yanlarında olacağız. Destek vereceğiz. Onlara güç, kuvvet vereceğiz. Allah bileklerine, gönüllerine kuvvet versin” diye konuştu.

Vali Rahmi Doğan, daha sonra başarılı sporcuları altın ve çeşitli hediyelerle ödüllendirdi. Gençlik ve Spor Hizmetleri İl Müdürü Gürsel Polat ise Doğan, boks eldiveni hediye etti.

Vali Rahmi Doğan, daha sonra başarılı sporcularla bir de hatıra fotoğrafı çektirdi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.