1. HABERLER

  2. EKONOMİ

  3. Vakıfbank’tan Satılık Gayrimenkul!
Vakıfbank’tan Satılık Gayrimenkul!

Vakıfbank’tan Satılık Gayrimenkul!

Vakıfbank, Kars’taki gayrimenkulünü satışa çıkardı…

A+A-

Nagihan Arat/Emlakkulisi.com

 

Vakıfbank, Kars, Adana, Afyonkarahisar, Amasya, Ankara, Antalya, Balıkesir, Bartın, Bitlis, Bolu, Bursa, Çanakkale, Çorum, Diyarbakır, Gaziantep, Isparta, İstanbul, İzmir, Kahramanmaraş, Karabük, Kırklareli, Kilis, Kocaeli, Konya, Kütahya, Malatya, Manisa, Mersin, Muğla, Ordu, Osmaniye, Sakarya, Samsun, Siirt ve Tekirdağ’da bulunan gayrimenkullerini satışa çıkardı.

 

Satışa çıkarılan gayrimenkullerin tahmini bedelleri 2 bin TL’den başlıyor, 3 milyon 220 bin TL’ye kadar yükseliyor. Satışa sunulan taşınmazların cinsleri mesken, arsa, bahçeli kerpiç ev, çatı aralı konut, asma altı dükkan, dükkan, dubleks mesken, kargir bina, tarla, daire, depolu dükkan, tripleks mesken, işyeri, besi damı, bağ, lojman binası, büro, demir çelik fabrikası, hayvan barınağı, harman yeri, kargir depo, iki katlı otel ve arsa, fındık bahçesi olarak çeşitlere ayrılıyor.

 

Teklifler kapalı zarf usulü ile verilecek. İlk teklif değerlendirme tarihi 10 Temmuz 2010 olarak belirlendi. Takip eden teklifler her ayın 10’u, 20’si ve 30’una kadar verilecek ve teklifler belirtilen tarihlerden sonra açılarak değerlendirmeye alınacak. Teklif aşamasında tahmini bedelin yüzde 5’i teminat alınacak. Peşin alımlarda indirinm yapılmayacak ancak vade seçenekleri mevcut. Satış bilgileri taahhüt niteliğinde olmayıp, genel bilgi anlamında sunuluyor.

 

0312 455 85 13

www.vakifbank.com.tr

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.