1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Uzanan eller belediyede birleşti
Uzanan eller belediyede birleşti

Uzanan eller belediyede birleşti

Kars Belediye Başkanı Murtaza Karaçanta’nın talimatları doğrultusunda Kars Belediyesi Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü öncülüğünde tüm belediye birim ve personellerinin dört elle sarıldığı ‘Bir el de sen uzat’ kampanyası kapsamında belediye bünyesinde

A+A-

2016 yılı itibariyle başlatılan ‘Bir el de sen uzat’ yardım kampanyasına Türkiye’nin dört bir tarafından eller uzatılmaya devam ediyor. Yardım kampanyası dahilinde aylardır gelen gıda, yiyecek, giyecek ve oyuncaklar Belediye bünyesinde hazırlanan gıda ve yiyecek bankasında stoklanıyor. Bir taraftan acil ihtiyaç sahiplerinin ihtiyaçları karşılanırken, ihtiyaç sahibi ailelerin rutin ihtiyaçlarını karşılaması için Perşembe günü olarak belirlenen alışveriş günü bu hafta itibariyle başlıyor.

Kars Belediyesi yetkililerinin birebir emek vererek oluşturdukları gıda ve yiyecek bankası, alışveriş merkezlerini aratmıyor. Kampanya hakkında açıklamada bulunan Kars Belediye Başkanı Murtaza Karaçanta; “Kars Belediyesi bünyesinde ‘Bir el de sen uzat’ yardım kampanyası oluşturduk. Hemşerilerimizin yaptığı giyecek ve yiyecek malzemelerinin dezavantajlı diye tabir edilen diğer hemşerilerimize ulaştırılması noktasında bir aracı olduk. Bu noktada duyarlı hemşerilerimizin sayısı gün geçtikçe artıyor. Allah nasip ederse Perşembe günü itibariyle hak sahiplerine bu malzemeleri ulaştıracağız. Bu vazifeyi gerçekleştirirken, onların gurularını zedeleyecek hiçbir duruma yer vermemeksizin ihtiyaçlarını karşılamaları noktasında yardımcı olacağız. Türkiye’nin dört bir tarafından bu projeye destek vererek, koliler gönderen tüm hemşerilerimize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Kars halkı bu çalışmaya duyarsız kalmadı ve çalışmalar her geçen gün daha da büyüyor. Bu manada ‘Bir el de sen uzat’ kampanyasını daha da ileriye taşımak istiyoruz.” dedi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.