1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Ülkü Evlerine Ziyaret
Ülkü Evlerine Ziyaret

Ülkü Evlerine Ziyaret

Kars Ülkü Ocakları ve Kars MHP Kadın Kolları’ndan Ülkü Evlerine Ziyaret

A+A-

Ülkü Ocakları Kars İl Başkanı Tolga Adıgüzel ve MHP Kadın Kolları Kars İl Başkanı Sevilay Kişioğlu ile birlikte Ülkü Evlerinde kalan öğrencileri ziyaret ederek, dertlerini, sıkıntılarını dinleyip, araç-gereç eksikliklerini yerinde tespit etmişlerdir.

Tolga Adıgüzel,  “Ülkü Ocakları Genel Merkezi’mizin Ülkü Evleri projesi kapsamın da Kars’ta da 4 erkek ve 2 Bayan Ülkü Evi açmış bulunmaktayız.  Ülkü Evlerinde kalan öğrencilerimizin daha iyi şartlarda barınmaları için seferber olduk. Ülkü Evlerimiz de eksik malzemelerin giderilmesi hususun da gerekli çalışmaları yaparak, öğrencilerimizin mağduriyetleri giderilecektir. Memleketimizin dört bir yanından gelerek şehrimiz de öğrenim gören arkadaşlarımız önce yüce Allah’a sonra bizlere emanettir.” dedi.

MHP Kadın Kolları Kars İl Başkanı Sevilay Kişioğlu ise; “Bu öğrencilerin hepsi bizim evladımızdır. Rutin bir şekilde Ülkü Evlerimizi ziyaret edeceğiz. MHP Kadın Kolları Yönetimimizle birlikte Ülkü Evlerin de kalan öğrencilerimize her gün kendi evlerimizden yemekler yapıp getireceğiz. Ülkü Evlerimizin daha modern olması için kermesler kurup elde edeceğimiz gelirleri Ülkü Evlerimize bağışlayacağız. Bütün vatandaşlarımızın Ülkü Evlerine yardım konusun da duyarlı olmalarını temenni ediyorum.” diye konuştu.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.