1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. TÜRSAB, Kafkasya Turizm’de buluştu
TÜRSAB, Kafkasya Turizm’de buluştu

TÜRSAB, Kafkasya Turizm’de buluştu

Kafkasya Turizm Seyahat Acentesi, TÜRSAB heyetinin de katılımıyla törenle hizmete açıldı.

A+A-

Kars’ta turizm ve seyahat alanında yeni bir işyeri daha hizmete girdi. Turizmde yıllardır hizmet veren Kars Turizm Otel ve Lokantacılar Dernek (KARSOD) Başkanı Halit Özer, tarafından Atatürk Caddesi numara 68’de hizmete giren Kafkasya Turizm Seyahat Acentesi Kars’tan, ülke geneline ve ülkelere rahat bir seyahat etme imkanı sunuyor. Bu avantajlarla özellikle düzenlediği turlarla kısa sürede bölgede adından söz ettiren Kafkasya Turizm Seyahat Acentesi renkli ve görkemli bir açılışla hizmetlerine start verdi.

Açılışa AK Parti Kars İl Başkanı Ali Şakir Yurdakoş, Memur sen Kars Şube Başkanı Ebubekir Keleş, İŞKUR İl Müdürü Yusuf Bulut, TÜRSAB başkan yardımcıları, çok sayıda davetli ve vatandaşlar katıldı.

Kafkasya Turizm Seyahat Acentesi’nin açılışı duaların ve kurban kesiminin ardından AK Parti Kars İl Başkanı Ali Şakir Yurdakoş, İŞKUR İl Müdürü Yusuf Bulut, TÜRSAB başkan yardımcıları tarafından yapıldı.

İşyeri sahibi Halit Özer, “Yıllardır ilimizde kendimizce eksik gördüğümüz bir işyerini hizmete açmaktan dolayı son derece mutluyuz. Profesyonel alamda bu tür hizmetlerin ilimizin ihtiyacını karşılaması için büyük çaba harcayacağız. Kars’ta turizmin önde gelen ve turizme gönül vermiş isimlerle birlikte profesyonel anlamda Kafkasya Turizm Seyahat Acentesi’ni kurduk. Umut ediyoruz ki Kars’a ve bölgeye iyi bir hizmet sunacağız. Kars’ı bölgeye, bölgeden Türkiye’ye, Türkiye’den de Avrupa’ya tanıtmayı amaçlıyoruz.” dedi.

Özer daha sonra şunları söyledi:

“Kars’ımızda profesyonel anlamda bölgemize hitap edebilecek bir turizm seyahat acentesi eksikliğini gördüğümüzde harekete geçtik. Uzun zamandır çıktığımız bu yolda hedeflerimizi bugün itibariyle sonuçlandırdık. Kars Kafkasya Turizm Seyahat Acentesi’ni uluslararası boyuta da inşallah taşıyacağız. Kars’ımızın turizmini yansıtan kültürel yaşamı ve medeniyetini tanıtmak için de uğraşacağız. Kars Kafkasya Turizm Seyahat Acentemiz ülke geneline ve dünyaya uçak biletleriyle, otel, tatil ve çeşitli organizasyonları da yürütecek. Profesyonel kadroyla başladığımız bu yolda inşallah Kars’ımızla birlikte yürüyeceğiz. İlimize, turizmimize, bölgemize ve ülkemize hayırlı ve uğurlu olsun. İlimiz daha güzel turizm hizmetlerini hak ediyor. Bundan sonra da ilimize en güzel hizmetleri getirebilmek için hep birlikte çalışacağız.”

AK Parti İl Başkanı Ali Şakir Yurdakoş da, “Turizmin duayeni deyince Halit Özer akla gelmekte. İlimizde zaten sosyal ve kültürel alanlarda da Halit Özer ismini çok duymaktayız. Bu işlerin organizatörü de Halit Özer’dir. Bu mümtaz mekanın da hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum. İnşallah Allah bol kazançlar nasip etsin.” diye konuştu.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.