1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Türkav’dan Karaduman’a ziyaret
Türkav’dan Karaduman’a ziyaret

Türkav’dan Karaduman’a ziyaret

(Türkav) Türkiye Kamu Çalışanları Vakfı Kars İl Başkanlığı Kars Emniyet Müdürü Faruk Karaduman’a ziyarette bulundu.

A+A-

Türkav Türk Polis Teşkilatının 171 Kuruluş Yılı münasebetiyle Kars İl Emniyet Müdürlüğü’ne ziyarette bulundu. İl Emniyet Müdürü’ne yapılan ziyarette Türkav Kars İl Başkanı Murat Şanlı ve Yönetim Kurulu üyeleri hazır bulundu.

10 Nisan 2016 tarihinde Türk Polis Teşkilat’ın kuruluşunun 171. yıl dönümünü kutlama münasebetiyle Türkav tarafından daha önce alınmış olunan randevu il emniyet müdürünün il dışına çıkması nedeniyle bu güne ertelenmişti.

Türkav heyetini makamında ağırlayan Karaduman, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Karaduman Kars’taki sivil toplum örgütlerinin diğer illere nazaran faal olduğunu bu durumun şehrin tanıtımı ve kalkınması açısından olumlu olduğunu dile getirdi.

Türkav İl Başkanı Murat Şanlı ziyaretlerinin amacı hakkında Karaduman’a bilgi verdi.

Sohbet havasında gerçekleşen ziyarette; Vakıf Başkanı Murat Şanlı Türk Polis Teşkilat’ın kuruluşunun 171. yıl dönümünü nedeniyle ziyarette bulunduklarını dile getirerek, Ülkemizin en köklü teşkitlarından birisi olan Türk polis teşkilatına bu güne kadar hizmet etmiş görevi başında vefat etmiş terör ve toplumsal olaylar nedeniyle şehit olmuş tüm emniyet mensuplarını rahmet ve minnetle andıklarını halen görevi başında bu kutsal görevi icra eden Emniyet mensuplarına da şükranlarını sunduklarını ifade etti.

“TERÖRLE MÜCADELEDE TÜRKAV DEVLETİNİN YANINDADIR”

Şanlı, terör sarmalında toplumun güvenliği için canını hiçe sayarak görev yapan Emniyet mensuplarının her türlü övgüye layık olduğunu dile getirerek; “Bu bağlamda şehrimizin huzuru için gece gündüz demeden görev yapan emniyet mensuplarına sizin şahsınızda ayrıca teşekkür ederim.” dedi.

Ziyarette; geçtiğimiz günlerde meydana gelen trafik kazası sonucu hayatlarını kaybeden sağlık çalışanları rahmetle yâd edilerek, elim kazadan duyulan üzüntü dile getirildi. Bu tür üzücü kazaların tekrar edilmemesi için neler yapılabileceği hususunda karşılıklı görüş alış verişinde bulunuldu. Ziyaret, günün anısına hatıra fotoğrafı çekilmesinin ardından sona erdi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.