1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. TÜRKAV’dan anlamlı destek!
TÜRKAV’dan anlamlı destek!

TÜRKAV’dan anlamlı destek!

‘Bir El de Sen Uzat’ kampanyasına TÜRKAV’dan anlamlı destek!

A+A-

Kars Belediye Başkanlığı tarafından yürütülen ‘Bir el de sen uzat’ yardım kampanyasına bir destekte (TÜRKAV) Türkiye Kamu Çalışanları Vakfı’ndan.

Karsta yaşamlarını idame ettiren maddi durumu iyi olmayan aileler için

Kars Belediye Başkanlığı’nca yürütülen ‘Bir el de sen uzat’ yardım kampanyası tüm hızıyla devam ediyor.

Yardım kampanyasına Türkiye Kamu Çalışanları Vakfı duyarsız kalmadı. Vakıf üyelerinin tam desteği, Başkan Murat Şanlı’nın şahsi gayretleriyle giyim kuşam malzemelerinden oluşan 40 ( Kırk ) koliyi Kars Belediye Başkanlığı İnsan Kaynakları Müdürü Ali Tam Yüksel ve İşletme ve İştirakler Müdürü Hikmet Karabulak’a teslim etti.

Yardım kolilerini Kars Belediyesi yetkilileriyle birlikte taşıyan Şanlı Kafkas Haber Ajansı (KHA) muhabirine yaptığı açıklamada şu cümleleri kullandı; “Kars Belediye Başkanlığının Yürütmüş olduğu Bir elde sen uzat yardım kampanyasına gücümüz nispetinde destek olmak istedik. Bu tür tür yardım kampanyalarını Kars’taki STK’lar tarafından mutlaka desteklenmelidir. Her kurum kuruluş gücü nispetinde bu kampanyaya destek olmalıdır dedi. Şanlı sözlerine şöyle devam etti Yoksul ile fakiri Somali’de aramaya gerek yok. Hemen yanı başımızdaki kapı komşumuzdan bu işe başlamalıyız. Bu bizim hem insani hem vicdani borcumuzdur” dedi.

Kampanyaya katkılarından dolayı Türkav İl Başkanı Murat Şanlı’ya teşekkür eden Kars Belediye Başkanlığı İnsan Kaynakları Müdürü Ali Tam Yüksel ve İşletme ve İştirakler Müdürü Hikmet Karabulak halen devam etmekte olan ‘Bir el de sen uzat’ yardım kampanyaları için vatandaşları duyarlı olmaya davet ettiler.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.