1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Türk Ocakları Şubesi’ne Saldırı
Türk Ocakları Şubesi’ne Saldırı

Türk Ocakları Şubesi’ne Saldırı

Türk Ocakları Kars Şube Başkanlığı’na kimliği belirsiz kişi veya kişilerce düzenlenen saldırıda binanın camları kırıldı.

A+A-

Olay, Gazi Ahmet Muhtar Paşa Caddesi üzerinde içerisi boş olan ve sadece üzerinde ‘Türk Ocakları Kars Şubesi’ tabelası bulunan binanın camları gece yarısı kimliği belirsiz kişi veya kişiler tarafından kırıldı. Türk Ocakları’na yapılan saldırıyı kınayan vatandaşlar, bu süreçte böyle bir saldırının birlik ve beraberliğe zarar vereceğini söylediler. GAMP Caddesi’nde esnaflık yapan bir vatandaş, “Yok görmedim, sabah dükkanımı açtığım zaman gördüm. Üzücü bir olay. Gerçekten üzücü bir olay. Olmaması gerekirdi. Bizim birlik ve beraberliğimize zarar veren bir davranış. Hoş değil. Akşam ben 11.00-12.00’de iş yerimi kapatıyorum. Ben iş yerimi kapatana kadar böyle bir durum yoktu. Herhalde o saatten sonra, sabahta 08.30’da dükkan açtık. O saat arasında olmuştur” dedi.

Vatandaşlar, içerisi boş olan ve sadece üzerinde ‘Türk Ocakları Kars Şubesi’ yazan tabelanın bulunduğu binaya yapılan saldırının ‘Türk’ kelimesinden rahatsız olanlar tarafından yapıldığını ileri sürdüler. Vatandaşlar, bu tür hareketlerin birlik ve beraberliği bozmak isteyen kişi veya kişiler tarafından yapıldığını iddia ettiler.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.