1. HABERLER

  2. TURİZM

  3. Turizmciler kış sezonunu açıyor
Turizmciler kış sezonunu açıyor

Turizmciler kış sezonunu açıyor

KARSOD Kars Oteller ve Lokantalar Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Halit Özer, yaz sezonunu kapatıp, kış sezonunu açan turizmcilere teşekkür etti.

A+A-

2011 yılı yaz sezonunu geride bırakan turizm işletmelerinin kış sezonuna da oldukça hareketli geçeceğini belirten KARSOD Başkanı Halit Özer, “İlimiz turizmcileri, yaz sezonunu dolu dolu geçirmiş, bir sezonu başarıyla, hizmetleriyle, kalitesiyle, ilgi ve alakalarıyla çok sayıda yerli ve yabancı turistlerin beğenisini kazanmışlardır. İlimizin gülen yüzleri olan Grand Ani Otel ve Sim-Er Otel Derneğimizin ve misafirlerinin taktirini kazanan bu işletmeler şimdiden kış sezonunun doluluk oranını da nerdeyse belirlediler. İlk günkü hevesleri vede kaliteleriyle hizmet veren bu işletmeler ilimizde sadece 2 tane bulunan 4 yıldızı otellerden. her ikisi de turizm döngüsüne çokça katkıda bulundular.” dedi.

Özer ayrıca, turizm hizmetlerini başarıyla yürüten işletmelere KARSOD Derneği olarak ödül vereceklerini vurguladı.

2011 YAZ SEZONUNU BAŞARIYLA YÜRÜTEN VE ÖDÜLLENDİRİLECEK OLAN İŞLETMELER

Sim-Er Otel : Adem Ebinç, Grand Ani Otel : Metin Yandakçı, Cem-Ar Toprak Otel : Durmuş Akça, Kar Otel : Sıddık Eren, Güngöen Otel : Erdal Okumuş, Ani Ocak Başı Res. : Mehmet Aşasin, Ocak Başı Res. : Göksal Kaygısız, Kars Kaz Evi : Nuran Özyılmaz, Kristal Res.  : Yasin Kaya, Döneristan Res. : Cihangir Umurbeg, Kars Kop-Tur : Tamer Yılmaz Kop, Sınır Turizm : Doğan Vergül, KARSOD Derneği : Kazım Altınok

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.