1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Turco Travel Kars’ta
Turco Travel Kars’ta

Turco Travel Kars’ta

Başkalarını beklemeden, dilediğiniz tarihte, size özel fiyat ve rehber ayrıcalığı ile Kars’ta hizmete açılan Turco Travel, Karslıların hizmetinde olduklarını belirtti.

A+A-

Atatürk Caddesi At Heykeli yanında hizmete açılan Turco Travel Kişiye Özel Seyahat Acentası, Kültür ve Turizm Bakanlığı izni ve birçok firma ile ortak hareket ediyor. Sahipliğini Avukat Güven Özen ve Mehmet Emin Bulut’un yaptığı Turco Travel Kişiye Özel Seyahat Acentası’nın açılış törenine çok sayıda misafirlerin yanı sıra turizm ve otel sahipleri ile müdürleri de katılarak, Kars'a ve Karslılara vereceği hizmetlerinden dolayı yanlarında olduklarını belirttiler.

Turco Travel Kişiye Özel Seyahat Acentası Sahiplerinden Avukat Güven Özen, ‘Kars’ın tarihi ve turistik açısını da düşünerek böyle bir hizmeti Karslılara sunduk’ diyerek, “Kars'ın eksikliğine bir nebze de olsa bizim katkımız olmasını istedik. Kars,birçok medeniyetlerin yaşadığı ve kültürel mirasa sahip olan bir ilimizdir. Her ne kadar Kars’a turist getirtmek ve bu güzellikleri göstermek istesekte, Kars’ta yaşayan vatandaşlarımızın da, daha güvenilir, daha kaliteli ve daha ekonomik tatil ve turlara iştirak etmelerini sağlamak istiyoruz.” şeklinde konuştu.

Kar’s Otel Müdürü Mehmet Duman ise, Kars’ta birçok turizm ve tur şirketlerinin bulunduğunu ancak kişiye özel seyahat acentasının ilk olduğunu belirterek, “Biz turizm bölgesiyiz. Bizim için Karslıları her ne kadar tatile ve geziye göndermek önemli olsa da, Kars’a gelen turist sayısını hem arttırmak hem de gelen bir turisti daha kalabalık bir çevre ile bir daha Kars’a getirmektir. Kars’ta vatandaşlarımızı tatile göndermek ve onlara seçenek sunmak çok basit. Ancak Kars’a turist getirmek memleketimiz için bir hayli zor. Bunun birçok sebebi var. Taleplere karşılık vermemek, reklam ve tanıtım konusunda etkin rol alamamak gibi birçok sebepler mevcuttur. Kars Turizmine Turco Travel ile kurumsallık kazandıran Güven Özen ve Mehmet Emin Bulut’a çalışmalarında başarılar diler, turizmde kalıcı olmasını temenni ederim.”

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.