1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Tren yolcularına Arslan çikolatası
Tren yolcularına Arslan çikolatası

Tren yolcularına Arslan çikolatası

Tren yolcularına Ahmet Arslan çikolatası dağıtıldı!

A+A-

21 yıl aradan sonra Kars’a yeniden Ahmet Arslan ile gelen bakanlık kentte büyük sevinç yarattı. Bir anda gündeme oturan bakanlık haberi gelir gelmez il ve ilçelerde sevinç gösterileri yaşandı. Ulaştırma Memur-Sen Kars İl Başkanı Muharrem Toraman da Akyaka’ya giden tren yolcularına çikolata dağıtarak bakanlık haberini yolcularla paylaştı.

AK Parti Kars Milletvekili Ahmet Arslan’ın Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı olması ardından doğum yeri olan Kağızman ilçesinde davullu zurnalı kutlamalar düzenlendi. 21 yıllık özlem caddelere taşarken, Kars’ta da bu sevinç Tren Garı’nda gözlendi. Ahmet Arslan’ın Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı olması Kars’ta demiryolu seferleri yapanları da heyecanlandırdı.

Ulaştırma Memur-Sen Kars İl Başkanı Muharrem Toraman, Kars Akyaka seferi için Ahmet Arslan’ın kısa süre önce devreye girerek Kars’a kazandırdığı DMU-Set seferlerinde yolculara çikolata ikramında bulundu. Türkiye’nin 10 ilinde bulunan DMU SET’in Kars Akyaka seferlerinde kullanıldığını ve bunda Ahmet Arslan’ın etkisini hatırlatan Toraman’ın ikramını vatandaşlar memnuniyetle karşılayarak, Ahmet Arslan’ın Bakan olmasını büyük bir sevinçle karşıladıklarını kaydettiler.

“Uzun yıllardır beklediğimiz bakanlık Sayın Ahmet Arslan ile geldi” diyen Akyaka yolcuları, “Artık bizim de bir bakanımız var. Biz inanıyoruz ki vekilliği süresince Kars’a hizmet verme mücadelesinde olan Ahmet Arslan artık daha güçlü ve Kars için çok daha güzel projelere imza atacak. Bizlere ulaşımda bu hizmeti kazandıran bakanımıza teşekkür ediyor, Akyaka ilçemizdeki yol sorunlarının da giderilmesini istiyoruz.” dediler.

Ahmet Arslan ile birlikte Kars’ın kazandığını dile getiren Ulaştırma Memur-Sen Kars İl Başkanı Muharrem Toraman, Bakü Tiflis Kars Demiryolu Projesi gibi büyük bir projenin Bakan Arslan ile birlikte daha da anlam kazandığını ifade etti. Toraman, konuşmasında şu ifadelere yer verdi:

“Kars olarak hepimizin beklediği ve özlediği bir sonuçtu. Şu anda Kars’ta görülmeye değer bir mutluluk söz konusu. Tabi ki demiryolcular olarak bizler de oldukça mutlu ve yeni projeler için heyecanlıyız. Şu anda Akyaka Kars seferlerini gerçekleştirdiğimiz DMU-SET Türkiye’nin birçok bölgesinde beklenirken vekillik döneminde Ahmet Arslan tarafından Kars’a kazandırıldı. Ahmet Arslan’ın Kars’ı ne kadar düşündüğünü ve önemsediğini görmemek mümkün değil, bizler bundan sonra daha çok hizmetle bizlere destek verecek olan Sayın Bakanımız Ahmet Arslan’ın her zaman arkasındayız. Allah utandırmasın, Allah Kars’a hayırlı etsin.”

Ayrıca, MHP’li Kars Belediyesi’nde de “Kars Milletvekilimiz Sayın Ahmet Arslan, 65. hükümette Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı olmuştur. Sayın bakanımıza yeni görevinde başarılar dileriz. Kars Belediyesi” duyurusu hoparlörden anons edildi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.