1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. “Torbacı” operasyonu
“Torbacı” operasyonu

“Torbacı” operasyonu

Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü ekiplerince “Torbacı” olarak tabir edilen Sokak Satıcılarına yönelik yapılan çalışmalar sonucunda;

A+A-

Toplam 52,50 gr. Metamfetamin, 204 gr. Afyon Sakızı, 279,82 gr. Esrar, 9,43 gr. Bonzai ele geçirildi.

14 Nisan 2015 tarihinde saat: 06.30’da düzenlenen eş zamanlı operasyonda Kars’ta 10, Iğdır ilinde 2 şüpheli şahıs yakalanarak gözaltına alındı.

Şube Müdürlüğündeki işlemleri sonrasında Kars Cumhuriyet Başsavcılığına sevk edilen 12 şahıstan ikisi serbest bırakılmış, haklarında TCK 188/3 “Uyuşturucu Madde Ticareti Yapmak” suçundan işlem yapılan 10 şüpheli çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

Dosya kapsamında; daha önce Iğdır ilinde tutuklanan İran uyruklu 1 şahısın da tutuklanmasıyla tutuklu şüpheli sayısı 11’e ulaştı.

Emniyetten yapılan açıklamada, “Toplumun huzur ve sağlığını tehdit eden, gençlerimizi bataklığa sürükleyen uyuşturucunun her çeşidine karşı mücadelemiz kararlılıkla devam edecektir. İlimizde uyuşturucu ticareti ve tacirleriyle mücadelemizin kesintisiz olarak kararlılıkla devam edeceği ve bu kapsamda görevlilerimize en büyük desteği sağlayan vatandaşlarımızın yapmış oldukları her türlü ihbarın titizlikle değerlendirildiğinin bilinmesi hususu, Kamuoyuna saygılarımızla duyurulur.” denildi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.