1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Toplu iş sözleşmesi imzalandı
Toplu iş sözleşmesi imzalandı

Toplu iş sözleşmesi imzalandı

Kağızman Belediyesi’nde toplu iş sözleşmesi imzalandı

A+A-

Kağızman Belediyesi ile Belediye İş Sendikası Iğdır, Ardahan ve Kars Şubesi arasında imzalanan toplu sözleşmeyle, 68 işçiye yüzde 30 oranında zam sağlandı.

Kağızman Belediye Başkanlığı makamında düzenlenen imza törenine, Kağızman Belediye Başkanı Nevzat Yıldız, Belediye İş Sendikası Iğdır, Ardahan,Kars Şube Başkanı Himmet Bozan, Belediye  İş Sendikası Kağızman Şube Sekreteri Abdulkadir Sarı ve Belediye İş Sendika temsilcisi Kadir Kuş  katıldı.

Belediye Başkanı Yıldız, yaptığı konuşmada, sözleşmenin hayırlı olmasını dileyerek, “Kanuni ölçüde öngörülen tüm yetkileri kullanarak çalışan işçilerimizin mutlu olacağı bir sözleşme imzaladık. Çalışanlarımız ne kadar mutlu olursa ilçemizdeki insanlar da o kadar mutlu olur” dedi.

Hizmet İş Sendikası Kars ,Iğdır,Ardahan Şube Başkanı Bozan ise toplu iş sözleşmesinin beklentileri doğrultusunda olduğunu ifade ederek, “Yüzde 30 zamla toplu iş sözleşmesi yaptık.Belediye Başkanımız bizi kırmadı, bunun başlangıcını yaptı. Belediye başkanıma ve yardımcısına çok teşekkür etmek istiyorum. Çok şükür burada işçilerimizi memnun eden toplu iş sözleşmemizi yaptık” diye konuştu.

SENDİKA BAŞKANINDAN BELEDİYE BAŞKANINA PLAKET

Kağızman Belediyesi ile Belediye İş Sendikası arasında imzalanan toplu sözleşmeyle, 68 işçiye yüzde 30 oranında zam sağlandığı ayrıca Kağızman belediye Başkanı Nevzat Yıldız'ın özverili çalışmaları nedeniyle Belediye İş Sendikası Iğdır,Ardahan,Kars Şube Başkanı Himmet Bozan tarafından plaket takdim edildi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.