1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Tenis kursuna yoğun ilgi...
Tenis kursuna yoğun ilgi...

Tenis kursuna yoğun ilgi...

Kars'ın Sarıkamış İlçesi'nde Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü'nce açılan kort tenis kursu yoğun ilgi gördü.

A+A-

Sarıkamış Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Ali Koçak, kort tenisinin toplumun her kesiminden büyük ilgi gördüğünü ve her geçen gün tenis oynayanların sayısında artış kaydedildiğini belirtti.

Koçak, yaz okulları kapsamında açılan kurslarla birlikte büyükler içinde kurs programı hazırladıklarını, mevcut olan iki tenis kortunda haftanın 6 günü 3’er saat küçük, büyük herkese tenis öğretildiğini söyledi.

Sarıkamış Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Ali Koçak, "Sarıkamış’ta kayak sporunun dışında son zamanlarda diğer spor branşlarına da ağırlık vermeye başladık. Tabi her branşın kendine göre malzeme, tesis ve sporcu olarak zorlukları var. Biz burada İl Müdürlüğümüzün yanı sıra kamunun ve yerel yönetimlerin desteği ile çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Kort tenisinde hedefimiz performans sporcusu yetiştirmek. Şu anda 40’a yakın sporcu 3 antrenör denetiminde eğitim görüyor. Ayrıca büyükler içinde kurslarımız devam ediyor. Sarıkamış’ta tenisin daha da güzel seviyelere geleceğini söyleyebilirim. Malzeme bakımından olsun, tesisler bakımından olsun, bize fırsat verildiği sürece tenisi Sarıkamış’ta en iyi seviyeye çıkaracağız" dedi.

Öte yandan Sarıkamış'ta kort tenisine 7'den 70'e herkesin ilgi göstermesi ise dikkat çekti.

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.